Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kell ezt csinálni...

Hogyan kell ezt csinálni pontosan az adó 1%-ánál?

Figyelt kérdés

Ugye van ez az "EGYSZA" nevezetű papír.

Arra ráírtam a kedvezményezett adószámát, meg kitöltöttem a saját adataimat.

De ott alul van még olyan, hogy A kedvezményezett technikai száma, neve

Na ez nem volt rajta ott a NAV listáján, ahonnan az adószámot is kikerestem. Hol találom azt meg vagy kell-e egyáltalán?

És még, ami fontos, hogy ezt a papírt külön borítékban kell-e elküldeni, vagy az adóbevallásom mellé tegyen a borítékba?

2015. ápr. 12. 08:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Az adóbevallás mellé a borítékba.

Ez két külön szervezet: a közhasznú szervezetnek, mondjuk állatmenhelynek adószáma van, az ezek szerint megvan. A másik fele a papírnak egyház, annak egy négyjegyű technikai száma van, annak ott kell lennie a NAV listáján, de az egy másik lista. Ha nem találod, írd ide a választott egyházat (tehát nem az adószámos szervezetet), és kikeresem neked. De nem kötelező mind a kettőnek felajánlani, ha ez utóbbinak nem akarsz.

2015. ápr. 12. 09:24
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, így már minden világos!
2015. ápr. 12. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!