Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti odaadnátok a tulajnak,...

Ti odaadnátok a tulajnak, vagy eltennétek?

Figyelt kérdés

Győrben, egy bányató mellett találtunk egy táskát, meg egy pár cipőt egy nadrággal, a táskában ruhák voltak, egy középkategóriás telefon (csontig merülve) egy tárca 5 ezer forint kp-val, és egy tusfürdő. Meg kutyajáték

Vártunk fél órát, de senki sem jött érte, ezért elhoztuk.

Most gondolkodom mi legyen, így nem tudom megtalálni a tulajt, a pénzre nekünk is szükségünk lenne, irat nem volt benne, és a telefon is jól jönne.

Vagy öngyilkos lett a tulaj a tóban? (remélem nem) vagy részegen hagyta el a cuccait. Vagy simán ott felejtette (és a cipők?)

Szóval furcsa.

2015. ápr. 11. 22:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
már úgyse fogod bevinni a rendőrségre, most már én a híreket figyelném nem fulladt-e bele valaki
2015. ápr. 11. 23:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hoztam volna el, de ha már így történt, próbáljátok meg a telefon útján visszaadni, vagy vigyétek be a rendőröknek, ügyelet éjjel-nappal van Győrben (is.)

Megéltem már azt is, hogy megloptak (sz@r dolog, nem tenném senkivel), és azt is, hogy érintetlenül utánam hozták a pénztárcámat, kártyákkal, iratokkal, készpénzzel együtt (kicsúszott a táskámból pakolás közben egy boltban), ez hihetetlen jó érzés volt.

2015. ápr. 11. 23:29
 13/17 anonim ***** válasza:

"a pénzre nekünk is szükségünk lenne"

Ez elég rossz érv. Más pénzére lenne szükségetek? Nekem is kevés a fizetésem, de attól még nem lopom el másét. Nem lesz megoldva az anyagi helyzetetek attól, ha most zsebre teszitek a talált pénzt.

Egyébként ha bányató mellett elhagyott cuccokat találtatok, akkor az első dolgotoknak kellett volna legyen, hogy értesítitek a rendőrséget. Valakit talán baleset ért vagy eltűnt, ti meg elviszitek a holmiját és gyakorin gondolkodtok, hogy vajon megtartsátok e a pénzét. Ez igen.

A fél óra várakozáshoz meg külön gratulálnék, ti aztán igazán kitartóak vagytok, hogy 30 egész percig vártatok, mielőtt ellopjátok valaki cuccait. A cipő meg a ruha is jól fog jönni, mi?

2015. ápr. 11. 23:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Igazából mire elhatároztuk, hogy visszaadjuk mindkettőt, megijedtünk, hogy lehet valami gyilkosságról, öngyilkosságról, vagy leszámolásról van szó, és bele keverednénk. Jobb ebből kimaradni.
2015. ápr. 12. 00:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Úgyhogy el fogjuk az egészet égetni, a pénzzel együtt.
2015. ápr. 12. 00:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál,hogy valaki keresi? Ilyen hülye nem lehetsz
2015. ápr. 12. 16:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ez esetben bizonyítékot tüntetnél el? Azt ugye tudod, hogy ebből is baj lehet?
2015. ápr. 12. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!