Ti odaadnátok a tulajnak, vagy eltennétek?
Győrben, egy bányató mellett találtunk egy táskát, meg egy pár cipőt egy nadrággal, a táskában ruhák voltak, egy középkategóriás telefon (csontig merülve) egy tárca 5 ezer forint kp-val, és egy tusfürdő. Meg kutyajáték
Vártunk fél órát, de senki sem jött érte, ezért elhoztuk.
Most gondolkodom mi legyen, így nem tudom megtalálni a tulajt, a pénzre nekünk is szükségünk lenne, irat nem volt benne, és a telefon is jól jönne.
Vagy öngyilkos lett a tulaj a tóban? (remélem nem) vagy részegen hagyta el a cuccait. Vagy simán ott felejtette (és a cipők?)
Szóval furcsa.
Visszaadnám!
A telefonba megpróbálnék belépni és az utoljára hívott számokat felhívni.
Ha nem, akkor leadnám a rendőrségen valamint közzétenném az IMEI számát ami az akkumulátor alatt van.
Az alapján meg kéne találják a gazdáját.
Én nem vittem volna el, 30p alatt elmehetett máshova is, nem volt fair elhozni.
Adjátok vissza vagy a rendőrségre leadni, már csak azért is mert itt leírtad és ez már bizonyíték... :)
Ja és good karma!
Ha nem volt benne irat, hogy adod oda?
Ha feltöltöd a telefont, és felhívnak... esetleg úgy.
Hát.. nem tudom ki hogy van vele, de én visszaadnék mindent.
Én visszaadok mindent, amit találok.
Egyszer 20.000,- Ft-ot találtam az utcán, simán elrakhattam volna. Visszaadtam... sokak szerint hülye vagyok, de nem tehetek róla: sosem lenne tiszta a lelkiismeretem, ha más pénzét költeném.
Vagy csak szimplán volt ott szex is, és úgy jöttek el hogy a holmija már kimaradt :D
Amúgy meg iratok nélkül nem lehet megtalálni kié is volt, 5e ft nem sok a telefont is csak akkor hoznám el ha megéri, bár elraktam volna hogy ne másé legyen, a többit meg ott hagynám.
Egy próbát meglehet tenni facebookon, vagy működésre bírni a telefont és felhívni valakit hogy megvan a holmi.
Utolsó (legalábbis most 4.) válaszoló mondhat valamit, mert női és férfi ruhákat egyaránt találtunk a táskában. Éjjel hagyhatták ott?
Szívesen visszaadnám, valószínűleg a telefon memóriájában lesz valami, egyenlőre még nem töltöttük fel. Megpróbáljuk visszaadni.
A telefont tuti kinyomozzák!
Úgysem nagy érték, szóval több gondot okozna ha megtartanátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!