Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti odaadnátok a tulajnak,...

Ti odaadnátok a tulajnak, vagy eltennétek?

Figyelt kérdés

Győrben, egy bányató mellett találtunk egy táskát, meg egy pár cipőt egy nadrággal, a táskában ruhák voltak, egy középkategóriás telefon (csontig merülve) egy tárca 5 ezer forint kp-val, és egy tusfürdő. Meg kutyajáték

Vártunk fél órát, de senki sem jött érte, ezért elhoztuk.

Most gondolkodom mi legyen, így nem tudom megtalálni a tulajt, a pénzre nekünk is szükségünk lenne, irat nem volt benne, és a telefon is jól jönne.

Vagy öngyilkos lett a tulaj a tóban? (remélem nem) vagy részegen hagyta el a cuccait. Vagy simán ott felejtette (és a cipők?)

Szóval furcsa.

2015. ápr. 11. 22:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Visszaadnám!

A telefonba megpróbálnék belépni és az utoljára hívott számokat felhívni.

Ha nem, akkor leadnám a rendőrségen valamint közzétenném az IMEI számát ami az akkumulátor alatt van.

Az alapján meg kéne találják a gazdáját.

Én nem vittem volna el, 30p alatt elmehetett máshova is, nem volt fair elhozni.

Adjátok vissza vagy a rendőrségre leadni, már csak azért is mert itt leírtad és ez már bizonyíték... :)

Ja és good karma!

2015. ápr. 11. 22:28
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem volt benne irat, hogy adod oda?

Ha feltöltöd a telefont, és felhívnak... esetleg úgy.

Hát.. nem tudom ki hogy van vele, de én visszaadnék mindent.

2015. ápr. 11. 22:29
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Én visszaadok mindent, amit találok.

Egyszer 20.000,- Ft-ot találtam az utcán, simán elrakhattam volna. Visszaadtam... sokak szerint hülye vagyok, de nem tehetek róla: sosem lenne tiszta a lelkiismeretem, ha más pénzét költeném.

2015. ápr. 11. 22:30
 4/17 anonim ***** válasza:

Vagy csak szimplán volt ott szex is, és úgy jöttek el hogy a holmija már kimaradt :D

Amúgy meg iratok nélkül nem lehet megtalálni kié is volt, 5e ft nem sok a telefont is csak akkor hoznám el ha megéri, bár elraktam volna hogy ne másé legyen, a többit meg ott hagynám.

Egy próbát meglehet tenni facebookon, vagy működésre bírni a telefont és felhívni valakit hogy megvan a holmi.

2015. ápr. 11. 22:31
 5/17 A kérdező kommentje:

Utolsó (legalábbis most 4.) válaszoló mondhat valamit, mert női és férfi ruhákat egyaránt találtunk a táskában. Éjjel hagyhatták ott?

Szívesen visszaadnám, valószínűleg a telefon memóriájában lesz valami, egyenlőre még nem töltöttük fel. Megpróbáljuk visszaadni.

2015. ápr. 11. 22:34
 6/17 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg nem valami bűncselekményhez, vagy öngyilkossághoz van köze. Ilyen hidegben, ha valaki a tónak ment, simán lemerül a hulla.
2015. ápr. 11. 22:35
 7/17 anonim ***** válasza:
Kerdezo te nem adnad vissza, mert a penz meg a telefon is jol jonne.
2015. ápr. 11. 22:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

A telefont tuti kinyomozzák!

Úgysem nagy érték, szóval több gondot okozna ha megtartanátok.

2015. ápr. 11. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
3. ha az emberek fele annyira lennének olyan becsületesek, mint te akkor jó világban élnénk, nem ilyen semmitérőben... :D Kérdező azért kicsit fura, hogy nem voltak iratok benne. Nézelődj neten a hírek között, bár csak nem történt súlyos dolog. :D Lehet, hogy lezavartak egy partit és mire visszamentek nem volt mit felvenniük. :D Ha lennének benne iratok, akkor a címre feladnék nekik egy csomagot a ruhájukkal és egy levéllel, hogy hasznos dologra költöttem az 5 ezret. És a telefonra is szükségem volt ne haragudjanak, de a ruhákat vissza adnám. :D Így nehezebb, de próbáld meg megkeresni őket, de ne személyesen mert akkor ciki lenne nem vissza adni a pénzt meg a telefont (mivel meg szeretnéd tartani nyilván meg fogod bármit is írnak itt a szent lelkek). :D Sok sikert! :D
2015. ápr. 11. 22:54
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
Én egyáltalán nem nyúltam volna hozzá semmihez. De ha már így alakult, akkor vissza juttatnám.
2015. ápr. 11. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!