Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen témákról olvastok...

Milyen témákról olvastok szívesen egy blogban?

Figyelt kérdés
Blogot írok, de olyat szeretnék amit tényleg szívesen olvasnak az emberek! Az írás tudásom szerintem megvan hozzá, már csak jó témák, alapötletek kellenének! Kérlek segítsetek!

2015. ápr. 9. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a hasznos témákat szeretem, hogyan csináljak rendet magam körül, hogy lehet gyorsan valami finomat és olcsót előállítani, hogy legyünk boldogabbak, hogy ismerkedjünk. Vagy az oktatós oldalakat, ahol meg lehet tanulni kézimunkázni, photoshopolni, festeni, ötleteket ad és segít hasznosan tölteni az időt. Szeretem az olyan történeteket ami valakinek a gyógyulásáról vagy fogyásáról szól és kicsit legalább humoros, vagy a távoli utazók leírásai is érdekesek. Szeretem a teszteket is, amikor valaki megvesz 20 féle csokitojást és kielemzi.
2015. ápr. 9. 19:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, sokat segítettél! Ha még eszedbe jut valami, kérlek írd le!
2015. ápr. 9. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Zene
2015. ápr. 9. 20:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi.
2015. ápr. 9. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Oktatófilmek valamiről, amit igazán kensz-vágsz. Igazi nyer-nyer stratégia.
2015. ápr. 10. 02:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi.
2015. ápr. 10. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!