Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fiúk tartanak a komolyabb...

A fiúk tartanak a komolyabb lányoktól?

Figyelt kérdés
Sose volt barátom, vagy akár csak "udvarlóm".A barátaim szerint azért, mert "félnek". Érettebb vagyok a koromnál, fontosnak tartom a tanulást, emellett zenélek és gyakran sütök-főzök, sokat olvasok, de nem vagyok antiszoc, vannak barátaim és bulikba is eljárogatok, de tény, hogy egy kicsit csendesebb, visszahúzódóbb vagyok. A külső szubjektív, nem tudom és nem is szeretném megítélni, de állítólag nem vagyok egy bányarém :) A kérdés igazából az, hogy tényleg tartanak a fiúk az ilyen lányoktól, szívesebben kezdenek egy olyan csajjal, aki könnyen adja magát? Vagy velem van valami gáz? 17/L
2015. ápr. 8. 23:22
1 2
 11/11 anonim válasza:

10.válaszolónak.

Először is elnézést kell kérnem, ha úgy érzed az volt a szándékom, hogy kiforgassam a szavaid(csak értelmezni próbáltam a szavaid és mostanra talán sikerült is, viszont megint kitértünk a kinézett fontosságára!)

Szerintem a szépséget nem lehet leírni, hisz van akinek ez tetszik és van akinek az.

A kérdésedre válaszolva az emberek kisugárzásával van a baj(Jelen esetben mivel a kérdező barátai szerint azért nincs párkapcsolata, mert túl "komoly", ezért egy idő után el kellet jutnia oda, hogy feltegye a kérdést:"Vagy velem van valami gáz?").Ha igaz is lenne az, hogy "túl komoly", akkor sem jelenti azt hogy nincsenek meg benne a legnőiesebb vonások(például a kedvesség és a türelem, ami személy személyem kedvence:).Na már most, valaki úgy érzi, hogy egy apró létező(vagy akár nemlétező) probléma miatt a fiúk kerülik, ösztönösen is elkezd szorongani és szinte tolja magától el a fiúkat nehogy megbántsák(legalábbis szerintem).Na már most sajnos szerintem megint olyan kétértelmű válaszokat kapott, ami titkon azt sugallják, talán azért nem közelítenek hozzá a fiú, mert lehet hogy nem is olyan szép, mint amilyet "elvárnak"(ez így elég viccesen hangzik, de a te feltételezésedből ezt vontam le és megint jöhet a "kiforgatod a szavamat" mondat, amiért előre is elnézést kérek! Ha félreértettem.

Ahogy mondtam eredetileg a kérdezőnek akartam egy kis önbizalmat adni, hisz szerintem nem lehet ő olyan "komoly", hogy "szintekkel" lejjebb keljen választania, hisz rengeteg jó tulajdonsága más lehet mellette, ami talán el is tompítja azt.

Várom a további észrevételeket hátha tanulok én is valami ujjat:)

2015. ápr. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!