Miért baj, ha valaki lebecsüli magát és tudja, hol a helye?
1. Nem kell azt mondanod vagy gondolnod magadról, hogy szép vagy. El kell fogadnod a külsődet, ezzel együtt kell élned, ebből kell a legjobbat kihozni.
2.Nem azért nem akar senki barátkozni veled, mert csúnya vagy, hanem azért mert rápörögtél erre a gondolatra és lássuk be, senki nem szeret egy állandóan problémázó, búskomor emberrel együtt lenni.
Összehasonlíthatatlanul értelmesebben írsz, mint átlagos gyári munkások meg közmunkások szoktak, tehát biztos vagyok benne, hogy tovább tudnál tanulni és tudhatnál magadnak rendes állást is szerezni.
Amúgy én meg egy rohadt ronda csávó vagyok, mégsem érdekelt soha senkit a külsőm munkavállaláskor. Igaz persze, nem modellnek, sem nem pincérnek vagy effélének jelentkeztem soha, de neked sem lenne muszáj olyan helyre menni, ahol reprezentálni kell. Egy könyvelő pl. senkit nem érdekel, hogy hogyan néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!