Miért baj, ha valaki lebecsüli magát és tudja, hol a helye?
Van valami olyasmi, amit úgy hívnak: kisugárzás. Nagyon sok mindent kompenzál ám! Ha viszont lehorgasztott fejjel jársz-kelsz, akkor ebből semennyit sem árasztasz a külvilág felé.
Nem kell persze átesni a ló túloldalára, ripacskodni sem. Érdemes belőni az arany középutat itt is.
Viselkedésre, önbecsülésre gondoltam. Ezt te döntöd el, nem a kinézeted, nem más.
"miért mondjam, hogy szép vagyok, okos és menő?"
Nem kell mondanod semmit, add magadat, éld az életedet. Azért, mert szerinted előnytelen a külsőd, még nem kell a sarokba állni falat nézni. Továbbá hadd ne soroljam, hány "bűn ronda" lányismerősöm él boldog párkapcsolatban évek óta.
Az emberek képtelenek feldolgozni, hogy valakinek reménytelenül tragikus az élete, úgyhogy mindig enyhíteni igyekeznek, legalább szóban, az ilyen helyzeteket.
Mindenesetre teljesen nem kellene lebecsülnöd magad, mert attól még, hogy nagyon csúnya vagy, még simán lehetsz okos vagy jó fej. Nemcsak párválasztásból áll a világ. Ezzel az önostorozással viszont a potenciális haverokat meg barátnőket is elriasztod magadtól.
Én hat évig éltem úgy, hogy egyetlen barátom, sőt a szűk családomon kívül ismerősöm sem volt, úgyhogy hidd el nekem, ha az akkori tapasztalataim alapján azt mondom, KIZÁRT DOLOG, hogy senki ne akarna megismerni téged. Boldogtalanságában az ember félremagyarázza vagy nem érti meg a jeleket, és mivel nincs gyakorlata, képtelen kommunikálni a többi emberrel. Ha belül magadban sikerül valahogyan rendezned a dolgokat, akkor észre fogod venni azokat az embereket, akikkel lehet is és érdemes is ismerkedni.
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!