Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti milyen zenéket szoktatok...

Ti milyen zenéket szoktatok hallgatni?

Figyelt kérdés
Korral válaszoljatok! Köszi! :)

2015. ápr. 4. 21:46
1 2 3
 1/25 piriiiii ***** válasza:
73%

Főként 60-as évekbeli rock and roll (Rolling Stones, Beatles, Elvis), rock (Ted Nugent, Doors, Eagles, Led Zeppelin), blues (Canned Heat, Cream), pszichedelikus (Pink Floyd, King Crimson) előadókat. De jellemzően kedvelem a világzenét (Dead Can Dance, Besh o drom, Cserepes Károly, a chillt is (Bonobo), a jazzt (Ella F., Sade), a funkyt, a punkot.

A mai napon egyébként Massive Attackot, Jan Garbareket, Harry Manxot, JJ Cale-t, Joss Stone-t, Jeff Becket hallgattam. Most Dead Can Dance-t fogok. :)

18

2015. ápr. 4. 21:53
 2/25 anonim válasza:

Leginkább rap, hip-hop,és rockot hallgatok, meg néha pop :) System of Down, Eminem, Red hot chili peppers,Linkin park, Magna cum laude, Tankcsapda és hasonlók :)

19f

2015. ápr. 4. 21:58
 3/25 anonim ***** válasza:
0%
Nagyrészt J-pop, K-pop, de mást is, csak ezek a legjobbak! :) 13 vagyok, de van sok ilyen dal, amit nem kéne hallgatnom. De értem a szöveget, úgyhogy nem lehet mit tenni. Imádom! :D
2015. ápr. 4. 22:00
 4/25 anonim ***** válasza:
61%

Általába Hardcore-t, metált, rock-ot

Pár kedvenc:Bring me the horizon, Black veil brides, escape the fate, falling in reverse, Follow me lead, Sleeping with sirens, Motionless in white... de reggelig sorolhatnám :D 14/l

2015. ápr. 4. 22:05
 5/25 anonim ***** válasza:
61%

Főleg ezeket: Hollywood Undead, System of a Down, Bring me the Horizon, Asking Alexandria, Metallica, Alvin és a Mókusok etc..

13L

2015. ápr. 4. 22:11
 6/25 anonim ***** válasza:

Killakikitt,Barbárfivérek,Mikee Mykanic,Wanted legtöbbször őket hallgatom :D de mindenféle zenét szeretek

16/F

2015. ápr. 4. 22:17
 7/25 anonim ***** válasza:
78%
Magyar, angol, koreai és orosz popot meg rockot^^
2015. ápr. 4. 22:18
 8/25 anonim ***** válasza:
13 évesen folyékonyan beszélsz koreaiul meg japánul mi? :D És fogadjunk magadtól tanultad meg.
2015. ápr. 4. 22:23
 9/25 anonim ***** válasza:

Meditációs zenét. 100/L

Kundalini Shakti Mantra - Swami Maitreyananda Orchestra Chile https://www.youtube.com/watch?v=cKkdQ541sIY

2015. ápr. 4. 22:25
 10/25 anonim ***** válasza:
Csak rap et, Tupac vagy N.W.A (esetleg valami jó latin rap) magyarból meg Mohaman, Wanted, Weszélyes Elemek, Rhino, Funktasztikus, 2Arc meg még nagyon sok mást.
2015. ápr. 4. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!