Ti milyen zenéket szoktatok hallgatni?
Főként 60-as évekbeli rock and roll (Rolling Stones, Beatles, Elvis), rock (Ted Nugent, Doors, Eagles, Led Zeppelin), blues (Canned Heat, Cream), pszichedelikus (Pink Floyd, King Crimson) előadókat. De jellemzően kedvelem a világzenét (Dead Can Dance, Besh o drom, Cserepes Károly, a chillt is (Bonobo), a jazzt (Ella F., Sade), a funkyt, a punkot.
A mai napon egyébként Massive Attackot, Jan Garbareket, Harry Manxot, JJ Cale-t, Joss Stone-t, Jeff Becket hallgattam. Most Dead Can Dance-t fogok. :)
18
Leginkább rap, hip-hop,és rockot hallgatok, meg néha pop :) System of Down, Eminem, Red hot chili peppers,Linkin park, Magna cum laude, Tankcsapda és hasonlók :)
19f
Általába Hardcore-t, metált, rock-ot
Pár kedvenc:Bring me the horizon, Black veil brides, escape the fate, falling in reverse, Follow me lead, Sleeping with sirens, Motionless in white... de reggelig sorolhatnám :D 14/l
Főleg ezeket: Hollywood Undead, System of a Down, Bring me the Horizon, Asking Alexandria, Metallica, Alvin és a Mókusok etc..
13L
Killakikitt,Barbárfivérek,Mikee Mykanic,Wanted legtöbbször őket hallgatom :D de mindenféle zenét szeretek
16/F
Meditációs zenét. 100/L
Kundalini Shakti Mantra - Swami Maitreyananda Orchestra Chile https://www.youtube.com/watch?v=cKkdQ541sIY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!