Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon vékony...

Szerintetek nagyon vékony vagyok? Szeretnék hízni de sajnos nem tudok.

Figyelt kérdés

175 cm és 47 kg vagyok, én nagyon vékonynak találom magam és nem érzem jól magam a bőrömben. Szeretnék végre hízni, de sehogy se akar összejönni, pedig tényleg sokat eszem, és szeretek nassolni is.

[link]

itt a kép is, hogy milyen vékony vagyok

Ha van valami jó ötletetek szívesen fogadom őket.

2015. ápr. 1. 20:33
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Napi 1500 kalória az ajállott.
2015. ápr. 4. 14:40
 22/24 anonim ***** válasza:
Sztem ha 14 vagy, akkor ez rendben van, mert hirtelen nyúltál. Egyébként elég sovány vagy, izmosodnod kellene. A fotó optikailag még egy kicsit teltebbnek mutat.
2015. ápr. 18. 19:58
 23/24 A kérdező kommentje:

19:58

hát sajnos nem 14 vagyok, már 21 múltam :(

2015. ápr. 18. 20:59
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon régi a kérdés és sajnos már nem látom a képet, de annyira átérzem :D Kb ugyanilyen paraméterekkel rendelkezem, 158 centi vagyok és 40 kiló. És én is 21 éves vagyok. Voltam ennél több pár kilóval, de tök könnyen le tudok adni, ha stresszelek vagy kevesebbet eszem huzamos ideig..

Azóta neked sikerült hízni valamennyit? Ja és nagyon szívesen fogadnám privibe ezt a képet, hogy megnyugodjak hogy te jól nézel ki ilyen számokkal. Nyugi lány vagyok én is.

21/L

2020. júl. 20. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!