Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon vékony...

Szerintetek nagyon vékony vagyok? Szeretnék hízni de sajnos nem tudok.

Figyelt kérdés

175 cm és 47 kg vagyok, én nagyon vékonynak találom magam és nem érzem jól magam a bőrömben. Szeretnék végre hízni, de sehogy se akar összejönni, pedig tényleg sokat eszem, és szeretek nassolni is.

[link]

itt a kép is, hogy milyen vékony vagyok

Ha van valami jó ötletetek szívesen fogadom őket.

2015. ápr. 1. 20:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

21:07

köszi :D, szerintem sem szép a zsír, de az a baj hogy rajtam izom sincs XD,ennél bármi jobb lenne

2015. ápr. 1. 21:11
 12/24 anonim ***** válasza:
jó alakod van, elhiheted
2015. ápr. 1. 21:13
 13/24 A kérdező kommentje:

21:13

köszönöm :)

2015. ápr. 1. 21:15
 14/24 lencsefőzelék ***** válasza:
91%

Ugyanez a "problémám", talán egy kilóval vagyok több ilyen magassággal, és ehetek akármennyit, nem marad meg rajtam. Igaz, hogy pár éve leszoktam a húsról, azóta leugrott néhány kiló, de 56-58 voltam max., még katona koromban, amikor csak enni meg aludni jártam szolgálatba. :)

Nem vagy kórosan sovány, sőt, örülhetsz, hogy ilyen alakod van. Később még irigykdeni is fognak rád, ha tudod tartani a formád.

38/F

2015. ápr. 2. 02:12
 15/24 A kérdező kommentje:

jah értem, de miért szoktál le a húsról?

köszi:), hát most is szokták mondani hogy milyen jó nekem , meg hogy cserélnének velem, de én meg másokkal cserélnék :)

2015. ápr. 2. 10:00
 16/24 anonim ***** válasza:

Én meg bármit teszek nem tudok lefogyni...

Leírnád mit eszel egy nap? :P

2015. ápr. 2. 11:19
 17/24 A kérdező kommentje:

hát az mindig változó, de 2 óránként eszem XD,

reggelire melegszendvicset szoktam, vagy müzlit, vagy rántottát, tízórai valami gyümölcsöt+ csoki, akkor ebédelek ami éppen van :), aztán egy kis édesség , utána valami szendvics, vacsorára meg változó: néha tejbedara, vagy bundáskenyér, tükörtojás, vagy szendvics, szóval változó amit épp megkívánok :) XD

2015. ápr. 2. 12:00
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hízni akarsz? Normális vagy? :D

Nekem nagyon tetszik az alakod :)

Szerintem csak fogadd el magad, így teljesen jó az alakod :)

2015. ápr. 3. 00:57
 19/24 lencsefőzelék ***** válasza:
70%

Hogy miért szoktam le a húsról? Mert sokkal egészségesebb a növényi étrend, ez tulajdonképpen egy szükséges lépés volt a fejlődésemben. :) Állati tetemeket enni majdnem olyan, mintha megennénk az embertársainkat, ők is ugyanolyan érző lények, joguk van az élethez. Én nem cserélnék másokkal, ilyen véznán is felcipelem a hegyre a cuccomat hágóvassal, jégcsákánnyal együtt, még kaját is többet viszek, mert a menedékházakban nem biztos, hogy mindig van vega harapnivaló.

Az étrended nem a legegészségesebb, kedves kérdező, de ha nincs semmi egészségügyi panaszod, akkor nincs is gond. :)

2015. ápr. 3. 01:12
 20/24 A kérdező kommentje:

00:57

köszönöm :), próbálom elfogadni, de nagyon nem megy XD, ezzel küzdők már 8 éve :/

01:12

az igaz, hogy a növényi étrend egészségesebb :), csak azért nem értek vele egyet, mert a szervezetnek szüksége van húsra is :)

nincs semmi egészségügyi problémám szerencsére :D

2015. ápr. 3. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!