Szerintetek nagyon vékony vagyok? Szeretnék hízni de sajnos nem tudok.
175 cm és 47 kg vagyok, én nagyon vékonynak találom magam és nem érzem jól magam a bőrömben. Szeretnék végre hízni, de sehogy se akar összejönni, pedig tényleg sokat eszem, és szeretek nassolni is.
itt a kép is, hogy milyen vékony vagyok
Ha van valami jó ötletetek szívesen fogadom őket.
21:07
köszi :D, szerintem sem szép a zsír, de az a baj hogy rajtam izom sincs XD,ennél bármi jobb lenne
21:13
köszönöm :)
Ugyanez a "problémám", talán egy kilóval vagyok több ilyen magassággal, és ehetek akármennyit, nem marad meg rajtam. Igaz, hogy pár éve leszoktam a húsról, azóta leugrott néhány kiló, de 56-58 voltam max., még katona koromban, amikor csak enni meg aludni jártam szolgálatba. :)
Nem vagy kórosan sovány, sőt, örülhetsz, hogy ilyen alakod van. Később még irigykdeni is fognak rád, ha tudod tartani a formád.
38/F
jah értem, de miért szoktál le a húsról?
köszi:), hát most is szokták mondani hogy milyen jó nekem , meg hogy cserélnének velem, de én meg másokkal cserélnék :)
Én meg bármit teszek nem tudok lefogyni...
Leírnád mit eszel egy nap? :P
hát az mindig változó, de 2 óránként eszem XD,
reggelire melegszendvicset szoktam, vagy müzlit, vagy rántottát, tízórai valami gyümölcsöt+ csoki, akkor ebédelek ami éppen van :), aztán egy kis édesség , utána valami szendvics, vacsorára meg változó: néha tejbedara, vagy bundáskenyér, tükörtojás, vagy szendvics, szóval változó amit épp megkívánok :) XD
Hízni akarsz? Normális vagy? :D
Nekem nagyon tetszik az alakod :)
Szerintem csak fogadd el magad, így teljesen jó az alakod :)
Hogy miért szoktam le a húsról? Mert sokkal egészségesebb a növényi étrend, ez tulajdonképpen egy szükséges lépés volt a fejlődésemben. :) Állati tetemeket enni majdnem olyan, mintha megennénk az embertársainkat, ők is ugyanolyan érző lények, joguk van az élethez. Én nem cserélnék másokkal, ilyen véznán is felcipelem a hegyre a cuccomat hágóvassal, jégcsákánnyal együtt, még kaját is többet viszek, mert a menedékházakban nem biztos, hogy mindig van vega harapnivaló.
Az étrended nem a legegészségesebb, kedves kérdező, de ha nincs semmi egészségügyi panaszod, akkor nincs is gond. :)
00:57
köszönöm :), próbálom elfogadni, de nagyon nem megy XD, ezzel küzdők már 8 éve :/
01:12
az igaz, hogy a növényi étrend egészségesebb :), csak azért nem értek vele egyet, mert a szervezetnek szüksége van húsra is :)
nincs semmi egészségügyi problémám szerencsére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!