Mit tegyek ha öngyilkos akarok lenni?
Figyelt kérdés
Kiközösítenek mert visszahúzódó vagyok, és mert cigány vagyok mit tegyek senki sem szeret ez nem kamaszos panasz ez valódi mit tegyek2015. márc. 29. 00:17
11/22 anonim válasza:
Azt nem tudom, érdemes-e őket felhívni, de gyógyszert semmiképp ne szedj, azok tényleg nagyon gázok, sógornőm és nagyapám is rendesen meghülyült tőlük. Amúgy sem vagy beteg, persze, hogy rosszul esik ez az egész idióta előítéletesség, de hát ebből nem következik, h akkor baj volna, h cigány vagy. A hozzáállásodon kéne változtatni, nem kéne felvenned, ha bunkók Veled, és találni egy normális közösséget, olyan embereket, akikkel jól tudod érezni Magad.
12/22 anonim válasza:
Van két cigány ismerősöm aki rendőr, az normális munkahely. Ha te rendes, normális ember vagy az látszik a tekinteteden, viselkedéseden a nem hülye ember ezt észreveszi, és nem cigányként fog bánni veled. Számomra is nem a bőrszín alapján cigány valaki, hanem a viselkedése alapján. Tanulj, így lesz normális munkád.
13/22 anonim válasza:
Nehéz lehet Neked, mert azonnal, gyorsan nem tudsz segíteni Magadon. Tarts ki, és tanulj nyelveket keményen. Pl. angolul. Ha kimész Londonba, senki se fogja tudni, hogy cigány vagy, tele van indiaiakkal, pakisztániakkal, stb. Fogsz találni a képzettségednek megfelelő munkát. Magyarországon, vidéken nehéz, még a diplomásoknak sincs munka. De Londonban, Berlinben senkit se érdekel, hogy cigány vagy, azt se tudják mi az, és meg se fogják kérdezni.
15/22 anonim válasza:
A pszichós gyógyszerekkel az az egyik baj, hogy fokozzák az öngyilkossági gondolatokat. Persze ezt nem hangoztatják. Próbálj meg segítséget kérni attól, akiben megbízol!
16/22 anonim válasza:
én még nem láttam diplomás cigányt utcát söpörni ha tanulsz nyelvet is hidd el jó életed lesz külföldön ahol senkit sem érdekel a származásod
17/22 anonim válasza:
Hali. Micsoda kérdés ez? "Mit tegyek, ha öngyilkos akarok lenni?"
Akkor meg kell ölni magad :)
18/22 anonim válasza:
Befogod az orrod és bezárod a szád. Megvárod amíg véged lesz. Vagy ugyanezt vízben. Vagy elintézed valahogy hogy lelőjenek a rendőrök. Az utóbbit az USA-ban könnyű elérni. xD
19/22 anonim válasza:
a masodik sorod elejen meggyoztel,tedd meg!
20/22 Jani Ambrus válasza:
Cigány vagy ny godtam lehetsz öngyilkos nem számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!