Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 10/f vagyok ciki ha ilyeneket...

Guggud kérdése:

10/f vagyok ciki ha ilyeneket csinálok?

Figyelt kérdés
például olyanokat szoktam hogy nagyon jó vagyok számitástechnikába meg már tudok le tölteni dolgokat meg haverommal már skypellunk meg mulitba nyomjuk a játékot meg ilyesmik meg már barátnőm van egyátalán lehet 10 évesen barátnőm?????

2015. márc. 25. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne veszekedjetek. Minek szídjátok úgy egymást?
2015. márc. 27. 20:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt nem értem minek kell nekiesni egy 10 éves gyereknek? Mert számítógépezik, skypeol, letölt, és csajozni kezd? Hú micsoda szemétláda! Na bújjatok el. Ez egy tök normális gyerek.
2015. márc. 27. 20:17
 13/14 anonim válasza:
Én azt mondom nagyszerű dolog, hogy értesz a gépekhez, de ez a tudás még alap. Nézd meg, hogy hogyan is működik a gép, tanulj programozni, vagy valami ilyesmit (a mai világban nagy szükség van ilyen emberekre ;) ) Az irigykedőkkel meg ne foglalkozz, csak menj tovább! És ha van barátnőd örülj neki (arra végképp irigykedni fognak). Így tovább!!!
2015. márc. 27. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért esünk neki, mert 10 évesen letöltött egy programot, és azt gondolja hogy bejött neki az élet. Néhány utóbbi válaszoló, lehet hogy tök normális gyerek, de légyszíves ne neveljétek rá a hülyeségre. A válaszából látszik, hogy felvágni jött ide.
2015. márc. 28. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!