Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy cigány...

Hogy lehet az, hogy cigány vagyok és szőkés színű a hajam?

Figyelt kérdés
Létezhet ilyen?

2015. márc. 25. 16:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#10 Egyből ez ugrott be! :DDDD
2015. márc. 25. 19:36
 12/22 hugyosgalacsin ***** válasza:
6%
jelentem apád egy itt állomásozó orosz katona volt, aki könnyített magán egy cigányon mert magyar nem hagyta volnamagát..
2015. márc. 27. 00:40
 13/22 anonim válasza:
23%
Bizony, az oroszlaktanyák közelében, ahol a cigányok szerették a ruszki konzerveket, erőteljes szőkülésbe kezdtek a tesók.
2015. ápr. 1. 10:00
 14/22 A kérdező kommentje:

És, ha egy ilyen duma miatt, pofán vág egy cigány, akkor ő a szemét...ugye?-.-

2015. ápr. 1. 15:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Kiharcoljátok ti is, tehát oda-vissza működik a dolog. Én teljesen megértem a cigány-utálatot, mindazonáltal a magyarokat se kell sajnálni.
2015. ápr. 2. 08:07
 16/22 A kérdező kommentje:

Ti is provokáljátok a a cigányt.

Gondolj bele abba, hogy cigány vagy és már akkor utált a magyar, mikor csecsemő voltál.

Érted...már ki sem kell provokálni.

Ez egy ördögi kör...

De persze... a cigányok nagy része kb a kannibál szint.

Van ilyen magyarokban is, de cigányoknál ugye jellemzőbb...ezért veszik egy kalap alá az összeset.

2015. ápr. 2. 14:23
 17/22 anonim ***** válasza:

De ti indítottátok a lavinát. Nem véletlen ítélünk el benneteket már születésetekkor. Hát látom, bíróságon dolgozom, hozzák a csecsemőt a bíróságra, itt ordibálnak a folyosón, nem bírnak viselkedni. Időnként óvodában, vagy gyermekorvosi várószobában érzem magam.

Mindegy, nem akarok ezzel vitát szítani, jönne úgy a kontrázás, ráadásul tényleg nem akarok a magyarok mellé sem állni, azokra is köpnék sokszor.

2015. ápr. 2. 15:23
 18/22 A kérdező kommentje:

Ha egy magyar megöli anyámat, akkor téged is utáljalak, mert magyar vagy?

Ez nem így müködik.

Az előbb leírtam, hogy mi a helyzet.

2015. ápr. 2. 15:38
 19/22 A kérdező kommentje:

"Nem véletlen ítélünk el benneteket már születésetekkor"

Mert egy csecsemőt elítélni/utálni bölcs dolog!-.-

És te beszélsz itt az emberségről...-.-

Téma lezárva részemről.

Köszönöm a válaszokat.

2015. ápr. 2. 15:46
 20/22 anonim ***** válasza:

17. te debil, egy csecsemő alapból szokott sírni, hátmég, ha elviszik valahova :D

egyéb iránt sajnálom azokat a cigányokat, akikre mind ráhull az előítélet, és többszörösen utálom azokat, akik ezt leszärják, és tovább bäszogatnak mindenkit, aki cigó

2015. máj. 18. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!