Erőteljes kedvetlenségre van valami megoldás?
Egyszerűen semmi olyanhoz nincs kedvem, aminek valami haszna vagy értelme van, ne adj isten fontos lenne.
Így eléggé összegyűltek a feladataim. Valami ösztönző, kedvcsináló tanácsotok nincs?
Problémás témák: tanulni való, munka keresés, ezekhez szükséges dolgok összeszedegetése, de még a boltba elmenés is nehezen-, vagy sehogy se megy. Erre ma már kitaláltam valamit: az oda vezető séta élvezetes, ha jó idő van :D
Légyszi, légyszi, valamivel ösztönözzetek mert nagyon szétcsúsztam!
ismerős a szitu..szerencsére túl vagyok rajta.
én jól berúgtam egyik ilyen kedvtelen semmittevős napon...de annyira,hogy másnap a halálomon voltam.akkor megfogadtam,hogy életmódot váltok,csak éljem túl:D
sikerült is amúgy:DD
átrendeztem a szobám,kitakarítottam a lakát-ezzel kezdtem.utána több kedvem lett tanulni is.elkezdtem kocogni is,utána hidegzuhany.jobban ment a munkakeresés is frissen.
N26
Tanulás: barátokkal a könyvtárban (mindjárt sokkal jobb, mint otthon egyedül). Munkakeresés: szintén dugjátok össze a fejeteket és csinosítsátok ki az önéletrajzodat.
Tarts egy olyan napot, amikor ezek közül egyiket sem csinálod, viszont nem is otthon ülsz, hanem kimozdulsz valahova, mozogsz. Fel fog pezsdíteni.
Oka: tavaszi fáradság + vitamin hiány
Kint kell lenni minél többet a friss levegőn, a napon, akár mennyire is most még nincs igazán ereje, D-vitamin van benne! (Meg a csirke májban, sertés májban...)
Másrészt igyekezz úgy teríteni az asztalt, hogy az minél színesebb összhatású legyen, vagyis minél inkább több féle-fajta színű kaják legyenek egyszerre az asztalon. A piros alma, + a narancs + a fehér káposzta, + a lila-káposzta + a barna dió-mogyoró. A piros paradicsom-leves, meg a ropogósra sült krumpli + a fehér-sárga tükörtojás mellett egy kis zöld-lila káp.saláta, vagy egy kis ecetes uborka. Szóval figyelj a színekre!!! Javítja a hangulatot!
Ugyanígy a lakásban, szobában is egy kis változtatás, terítők, díszpárnák huzatainak színe, stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!