Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennétek egy ilyen helyzet...

Mit tennétek egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Huszonéves lány vagyok, együtt lakom egy lánnyal már jó ideje. Az elején még ki is jöttünk valahogy, bár teljesen más karakterű emberek vagyunk. A gondok pár hete kezdődtek, amikor is úgy jöttem fel a lakásba, hogy alig akart köszönni, és egy szót nem szólt hozzám. Próbáltam volna kérdezni hogy mi a baj, de nem tudtam hozzászólni sem, mert rajta volt a fülhallgató. Ezt egy napig bírtam, a következő napon pedig megkérdeztem mi baja velem, erre elkezdett össze-vissza beszélni, hogy felidegesítette a családja, de látszott rajta hogy hazudik..errre mondtam neki, hogy ha baja van velem, nyugodtan mondja meg! Semmi nem változott az égvilágon, most már ott tartunk hogy hetek óta nem szól hozzám, nem fogadja a köszönésemet. De nem csak ezzel borított ki, hanem nem képes takarítani, pedig megkértem! Volt, hogy otthagyta maga után a "végterméket" a wc-ben..egész nap nem csinál semmit, csak ül a gép előtt és eszik..idióta beszólásai voltak már régebben is, amit senki nem tud mire vélni, és egyáltalán nem segítőkész. Én mindig normális voltam vele, megkínáltam, segítettem neki, ő pedig soha! Az elköltözés sajnos nem lehetséges szerződés miatt, még kb 3 hónapig ki kell bírnom, pedig már az egészségem is kezd rámenni, többször rosszul vagyok ha itt van. Ki volt ilyen helyzetben és hogy vészelte át? Köszönöm hogy elolvastad!

2015. márc. 25. 07:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Valami baja tényleg van, és ha nem mondja el, nyilván olyan, amit kinevetnél(ha olyan lennél)

Lehet, nagyon irigy rád valamiért, mert van párkapcsolatod, sokkal szebb vagy, értelmesebb, stb.

Értelmes ember így nem viselkedik, megvannak a lakóközösség írott szabályai, nekem ha még nem is lenne szimpatikus a lakótársam, akkor is megcsinálnám, ami a kötelességem.

Sajnos ilyen "nembeszéljükmeg" helyzetekben jó pszichológusnak kell lenni.

2015. márc. 25. 08:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Inkább azt gondold végig, mit tehettél, mondhattál akaratlanul, hogy így viselkedik és próbálj békülni, hiába szánalmas, amit csinál (és undorító)

Elhiszem, hogy dühös és már te is sértett vagy, hogy mire fel ilyen, de próbálj meg ne az ő stíulásban viszavágni, akármennyire is jól esne..

Ilyeneket gondolj végig, hogy veled mi történt mostanában, ami jó? Lett új munkahelyed? Elvégeztél egy iskolát, tanfolyamot, nehéz vizsgákat, amit ő nem? Van új barátod? Tettél rá akármi megjegyzést?

Annak ellenére, hogy lusta és rendetlen, nem piszkálod ezzel túl sokat?

2015. márc. 25. 08:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azt csinálnám, hogy befejezném a jópofizást, de még a köszönést is, mit köszöngessek, ha úgysem viszonozza? Nem szól hozzám, hát ki le nem szarja, én se szólnék hozzá. Azt viszont kiírnám neki üzenetben, hogy innentől kezdve, ha még egyszer kuplerájt hagy a lakásban, vagy pláne ürüléket a vécében, hát felveszem és felteszem az összes közösségi oldalra, hogy íme, ez az én lakótársam!
2015. márc. 25. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!