Nektek melyik lánynév tetszik jobban a kettő közül?
11/31 A kérdező kommentje:
Akiknek egyik név se tetszett a kettőből, tudnának írni egy-egy lánynevet példának, ami szerintük jól hangzik vagy szép?
12/31 anonim válasza:
Hát könyörgöm. Mind a kettő hülye név, olyan mintha a Trónok harcából szedted volna... A neten van egy csomó oldal, tele lánynevekkel, a különlegesebb fajtából is találsz bőven. Amik nekem a személyes kedvenceim, azok a Boróka, Lenke és a Zselyke, bár ez már túl elcsépelt lett. Még a Zsuzsit kezdtem mostanában favorizálni.
2015. márc. 23. 12:28
13/31 A kérdező kommentje:
A boróka számomra egy növény, nem igazán tudom elképzelni embernek... illetve egy kislánynak még csak-csak, na de egy felnőtt nőnek a Boróka...? Hááát...
A Zselyke nekem nagyon furán hangzik (hogy lehet ezt becézni?), Lenke pedig a kutyusunk neve, úgyhogy az is kilőve.
14/31 badboy99 válasza:
Hú, ne haragudj, de az Ariella névről esküszöm, hogy az Ariel mosópor jut eszembe. Tényleg nem sértének szánom. A Mirella? Hát az még elmegy, viszont arról meg a mirelit sütő ugrik be. De ugye azt is szem előtt kell tartani, hogy a születendő gyermeknek mi a legjobb. Ezt úgy értem, hogy valami olyasmi nevet kell adni neki, amit egyszerűen nem tudnak csúfolni, - mert sajnos az emberek manapság ilyenek, mindenbe bele tudnak kötni - és szép is, ami neked és a párodnak is tetszik. :) Remélem nem bántottalak meg, de sajnos ez a valóság. Hát azért én a Mirrellát javaslom.
2015. márc. 23. 12:35
Mindkettő egész csinos, de az Ariella szebb számomra.
2015. márc. 23. 12:49
úúú ezek szerintem mind röhejesek
szerintem a hagyományosakból amik jók azok a:
- a legjobbak a niki bianka kitti viki - csak bomba nők tudnak eszembe jutni ezekről a nevekről :)
- de jó a dia brigi eszti szilvi lexi-alexandra-alexa móni anikó andi szabina heni evelin kriszti melinda laura enikő edina réka és még egy csomó lánynévből könnyebb felsorolni a "nem jókat" ilyen pl. bözsi rozi julia gizi marcsi meg icu ezzekről csak a nyugdíjas mamikák tudnak eszembe jutni
nem hagyományosból:
dzseszika adria csillag gréta kasszandra-kesszi maja náomi tina
2015. márc. 23. 12:54
Agnes, Eszter, Zsofia, Julia, Julianna, annyi szep magyar nev van, amibol lehet valasztani.
Egyszeruen rohejesnek tartom amikor a szulok a sajat szanalmas kis eletuket azzal akarjak feldobni hogy "kulonleges" nevet adnak a gyereknek. Attol az a gyerek is egy tok atlagos gyerek marad, csak kirohogik a neve miatt.
2015. márc. 23. 12:55
18/31 badboy99 válasza:
Az a baj, hogy a magyarok már unják a magyar neveket, ezért keresnek újat különlegeset. Érthető, hiszen tényleg egynémelyik eléggé elavult, viszont az előttem szólóval egyetértve, szerintem vannak még szép magyaros nevek a világon, csak utánuk kell járni.
2015. márc. 23. 13:48
Szerintem a Mirellát is lehet becézni jól: Mira.Nekem nagyon tetszik ez a becézés,szerintem legyen,ha ariella lenne biztos élete végéig mindenki legalább egyszer elsütne egy kishableányos poént.
2015. márc. 23. 14:08
Ami nekem tetszik: Imola, Viola, Száva, Karina
2015. márc. 23. 14:51
Kapcsolódó kérdések: