Hogyan bizonyíthatnám be az embereknek, hogy megváltoztam?
Figyelt kérdés
Régebben én voltam a hűség mintaképe, aki csak a barátjával törődött, más nem érdekelte. Aztán jöttek a viták(nagyon durvák), szakítás, meg is ütött. Másfél éves kapcsolat volt. Annyira kifordultam önmagamból, hogy szinte minden buliban lefeküdtem egy pasival. Flörtölgettem ezerrel. Érezni akartam, hogy kellek valakinek. Bizonyítani akartam magamnak... Nos, tegnap viszont kaptam egy pofont a viselkedésemtől, hogy ideje megváltoznom. Úgy lerészegedtem, hogy alig tudtam magamról, 4 férfivel ittunk, és abból kettővel csókolóztam, a másik meg kihasználta azt, amikor aludni akartam, és próbált levetkőztetni, én meg próbáltam lerúgni magamról, de végtére is sikerült neki... Mind a 4 férfivel egy helyen dolgozunk. Már alig merek bemenni a melóhelyre, mert szinte már most érzem azokat a tekinteteket. Az összesúgásokat... Azután az este után eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, egy igazi r banc lettem. Csak félek, hogy a többiek ez alapján fognak elítélni. Azon is gondolkoztam, hogy melóhelyet váltok, hogy máshol tiszta lappal induljak, de ez nem olyan egyszerű...2015. márc. 22. 19:41
1/8 anonim válasza:
ne csinálj több ilyet, ne öltözz túl kihívóan és észreveszik egyszer. járj kulturáltabb helyekre, próbálj olyan körökből összeismerkedni valakivel
2/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de munkahelyen belül ha egyszer elkönyveltek valaminek, azt nagyon-nagyon nehéz megváltoztatni. Szerintem nézz körül, próbálj másik munkahelyet keresni, és addig is próbálj a háttérben maradni. Sajnos, előfordulhat, hogy kapsz még "pofonokat", megjegyzéseket, beszólásokat, ha egyszeriben távolságtartó leszel és lepattintod a próbálkozókat, de ezt így tényleg nem szabad folytatni, mert a maradék önbecsülésedet is elveszíted.
3/8 A kérdező kommentje:
Az önbecsülésemet visszaszerezhetem még, ha visszatérek a régi énemhez? Köszönöm szépen a normális válaszokat! Nagyon sokat jelent ez nekem.
2015. márc. 22. 20:02
4/8 anonim válasza:
Hát ez.... nagyon durva, én biztos melóhelyet váltanék a helyedben (jó, az más kérdés, hogy ezt biztos nem tudnám megcsinálni buliban, amit te).
Aztán meg kezdj el túllépni ezen az időszakodon lassan és keress egy rendes srácot magadnak.
5/8 A kérdező kommentje:
Én se tudtam eddig. De miután volt a szakítás, azután nagyon kifordultam magamból. Ő volt életem szerelme, és próbáltam pótolni a tulajdonságait, őt. Szerintem is melóhely váltás lesz ebből, de addig meg ki kell tartanom. Végül is, magamnak csináltam a bajt...
2015. márc. 22. 20:13
6/8 anonim válasza:
Figyelj csajszi, ha elhagyott, nem ő volt életed szerelme... :) Akit te leírtár, egy tróger semmirekellő, aki nem tiszteli a nőket, ezt ne bánd egy percig se, csak a rászánt 1,5 évet.
Keress hamar új melót. Milyen területen dolgozol?
7/8 anonim válasza:
2-es vagyok, igen, fel fogsz állni ebből. Ismerem a helyzetet, nem ennyire durván, de voltam hasonló életérzésben ("még a sz@r is le van sz@rva") az első szakításom után. Engem az térített magamhoz, hogy a saját volt fiúm - aki az első, nagy szerelmem volt és azért dobtam ki, mert megcsalt - nemes egyszerűséggel leqrvázott. Hozzáteszem, minden szempontból ő volt az első, és én nem csaltam meg...
8/8 anonim válasza:
Egyébként gyakorlatilag megerőszakoltak téged, tökmindegy, mi volt az előzmény. Ilyen helyen nem tanácsos maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!