Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan bizonyíthatnám be a...

Hogyan bizonyíthatnám be a lopást?

Figyelt kérdés

Elég nagy összeget loptak el tőlem. Nem egyszerre hanem 2 részletben. Először fel se tűnt csak másodjára. Tudom, hogy ki tette. Ahova járok edzeni(itt történt a lopás) én már lassan 1 éve járok dolgozni is. Ismernek engem az edzőktől kezdve néhány főnökig bezárólak mindenki.

Én arra gondoltam, hogy otthagyom a táskámat az öltözőben egy pénztárcával amiben csak egy bankjegy van(annak felírnám a sorszámát vagy le is fényképezném) és az öltöző külső folyosóján lévő vécében megvárnám amíg elkezdenek turkálni a cuccaimban és felvenném videóra. Ez jó ötlet?

2015. febr. 12. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogyha lekamerázod az illetőt vagy hangfelvételt készítesz az engedélye nélkül, az büntetendő.
2015. febr. 12. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha inkább bezárnád a cuccaidat a szekrénybe?
2015. febr. 12. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kamerazd le
2015. febr. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!