Segít-setek, mit csináljak? Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek március elején volt a szülinapja, vettem neki ajándékot, de nem tudtunk találkozni, mert tüdőgyulladása volt. Holnap fogunk találkozni, és szeretném neki odaadni az ajándékot, de ő elhívta az egyik osztálytársát is, mert jóban vannak és, hogy ismerkedjünk mi is össze. Csak ezzel az a baj, hogy neki meg pont holnap van a szülinapja, mert megnéztem facebookon. Ez baromi hüly.én fog kijönni, hogy adok a barátnőmnek ajándékot, akinek meg pont ma van a szülinapja annak nem. Vagy én reagálom túl?2015. márc. 21. 09:32
1/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra, hogy majd hazafelé menet adom neki oda, de az a baj, hogy mivel ők nem messze laknak egymástól így együtt is fognak hazamenni.
Mindhárman lányok vagyunk.
2015. márc. 21. 09:33
2/3 anonim válasza:
Hát vigyél neki egy tábla csokit. Nagyon fog örülni a figyelmességednek. Ajándék túlzás lenne, hisz nem vagytok barátok.
3/3 anonim válasza:
miért vinnél ajándékot egy tök idegen embernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!