Hogyan oldjam meg a problémáim?
Figyelt kérdés
A nyakamba szakadt már a világ összes problémája és nem tudom megoldani őket csak tellik az idő én meg idegbeteg leszek.. nincs ötletem mit tegyek?2014. jan. 3. 14:30
1/9 anonim válasza:
Milyen problémáid vannak ? Hány éves vagy ?
2/9 anonim válasza:
Ez aztán a konkrét kérdés bazzeg :D
3/9 A kérdező kommentje:
18 tehát ne röhögjetek ki de a koromhoz mérten van súlyos problémám továbbtanulás,családi zűrök, súlyproblémák,pénzhiány ,időhiány..
2014. jan. 3. 15:36
4/9 anonim válasza:
De ezek a problémák szinte mindenkinél megvannak, egyébként meg ígyse írtál semmi konkrétumot, szerinted erre, hogy lehet tanácsot adni?
5/9 A kérdező kommentje:
1. nem tudom merre tanuljak tovább nem tudom mi érdekel milyenek a képességeim és nem kapok visszajelzést a külvilágtól
2. nem tudok lenyelvvizsgázni
3. fogyóznom kéne de nincs időm..
4. nem tudom elegem van :(
2014. jan. 3. 15:48
6/9 anonim válasza:
Köszi ,hogy válaszoltál. Sajnos ezeket problémákat csak te tudod megoldani.
7/9 A kérdező kommentje:
de nem tudom hogyan??
2014. jan. 3. 16:02
8/9 anonim válasza:
1.Valami érdeklődésed csak van , ami érdekel . Kérj tanácsot a családodtól ,barátoktól.
2. Akkor később lesz nyelvvizsgád ,sokan így járnak .
3.Valamennyi időt szánj magadra.
9/9 anonim válasza:
a fogyáshoz nem idő kell, hanem akarat. ne egyél annyit, és minden nap fuss 15 percet. olyan sok idő ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!