Mennyi pénzzel érdemes elindulni Angliába?
En ugy jottem ki, hogy mar volt munkam, de egy honapot kellett varni a fizetesre. 800 font volt nalam, de fizetesnap elott par nappal mar semmi penzem nem volt. Kaucio+elso havi lakber, tomegkozlekedes, kaja. Meg csak nem is koltottem semmi olyanra, ami nem volt letszukseglet. Meg szerencse, hogy nem Londonban elek, ott ehenhaltam volna :)
Ha nincs biztos munkad, akkor attol fuggoen, hova koltoznel, en egy olyan 1500-2000 font minimumot mondanek - ha London, akkor duplajat. Sosem lehet tudni, milyen varatlan kiadas erhet, mikor talalsz munkat, milyen helyen lesz a szallas, hogy alakul a kaucio, stb.
"Legalább 1000 font legyen a kártyádon de inkább 2000 az már elég jó induló összeg, annyival 2-3 hónapot simán ki lehet húzni, annyi idő alatt pedig kell hogy találj magadnak valami melót."
Igencsak izgalmas túlélő-realityt lehetne forgatni ezzel az ötlettel. 3 hónapra adni mindenkinek 1000-2000 fontot és kiereszteni őket London utcáira. Lehet, hogy ezt el is adom a Discoverynek.
"Igencsak izgalmas túlélő-realityt lehetne forgatni ezzel az ötlettel. 3 hónapra adni mindenkinek 1000-2000 fontot és kiereszteni őket London utcáira. Lehet, hogy ezt el is adom a Discoverynek."
Egy évet éltem Londonban, 1200 fonttal mentem ki, tudom mit beszélek.
7.5 éve párommal 250-250 ezer forinttal jöttünk ki. Szállást intézte ismerősünk-persze mi fizettük, egyéb nem volt letudva. Munkát párom 2, én 3 hét után kaptam. 3. héten párom fizetést kapott. A pénzünk igen csak a végét járta, mire megkaptuk az első fizut. Kis gyárváros.
Én azt mondom, minimum 500 ezer fejenként. Londonban fogalmam sincs, biztos pár százassal több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!