Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted át akar vágni ez a...

Szerinted át akar vágni ez a lakatos? Adnál tanácsot?

Figyelt kérdés

Egy vaskerítést szeretnék csináltatni, találtam egy céget, aki a neten hirdeti magát (honlap, referenciák..stb).

Az ár, amit mondott számomra pont kifizethető. Viszont, kérte, hogy adjak 50% előleget. Mondtam, hogy csak akkor, ha szerződést írunk, amiben mindent rögzítünk. Azt mondta, hogy ilyet nem szokott, de persze mondtam, hogy én ragaszkodom hozzá. Erre beleegyezett, kértem, hogy írjon szerződést. Erre egy hét múlva visszaírt, hogy írjam meg. Meg tudom írni, nem erről van szó.

De közben lecsekkoltam a hivatalos cégtárban az adatait. A cége végrehajtás alatt van. És az van még bejegyzeve, hogy az adószámot e hónapban törölték. Törölt státusz van beírva. Ez mit jelent? Megszűnt a cég?

Hiába mondott jó árajánlatot, nekem ez nagyon gyanús..Adnátok tanácsot?

2015. márc. 17. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Fura az egész,meg mi az hogy te írd meg ? :) Keresnék inkább egy másikat.
2015. márc. 17. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez az un. olcsó húsnak híg a leve ???
2015. márc. 17. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem keress másik lakatost.
2015. márc. 17. 20:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Keresek mást.
2015. márc. 17. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy lakatos ha akarja még az edzett acélt is átvágja valahogy.
2015. márc. 17. 22:58
 6/9 anonim válasza:
Vegrehajtas alatt van: nemsokara megszunik a ceg es nem felelos az okozott karert: beszedte az eloleget es nem vegezte el a munkat. Valassz letezo ceget, mely nincs vegrehajtas alatt.
2015. márc. 18. 02:39
 7/9 anonim ***** válasza:

"Egy lakatos ha akarja még az edzett acélt is átvágja valahogy"

:D:D:D::D:D:D

A lakatosokkal sose g ecizz,márt náluk van a lángvágó :)))

Amúgy én sosem hallottam olyat h valaki egy lakatossal szerződést kössön!!!!

Ez mindig így megy,h felméri mi a munka,kifizeted az anyagköltséget és utána nekilát.

2015. márc. 18. 16:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindig szerződést kell kötni, ez az alap. Aztán én utána nem ragaszkodom számlához magánszemélyként, de szerződés kell. Egyszerűsített vállalkozási szerződés, amelyben elismeri, azaz pecsétel és aláírással igazolja, hogy x összeget előlegként átvett.
2015. márc. 19. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha felszámolás alatt van, a hitelezői akkor is megelőznek a sorban, és ha papíron nincs arra se elég lóvéja, akkor neked már bőven nem jut.
2015. márc. 21. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!