Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jön a jó idő: mennyire örülnek...

Jön a jó idő: mennyire örülnek az izzadósok ennek?

Figyelt kérdés
Ugye ha izzad, lesz mit takargatni, a sok zuhanyzás, kenegetés ellenére.
2015. márc. 16. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted lesz olyan izzadós, aki azt fogja mondani, hogy ,,Igen, én bár csatak vizes vagyok folyton, imádom a meleget, és hogy folyton izzadok, foltos a ruhám és büdös vagyok" ? :D
2015. márc. 16. 11:43
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem, de attól még lehet örülnek annak, hogy nyílnak a virágok, vagy mehetnek a kertbe kertészkedni vagy bármi.

Én kissé izzadós vagyok, hát nem örülök neki túlzottan. :(

2015. márc. 16. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Jó és mi a kérdés lényege?
2015. márc. 16. 11:49
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
A melegben mindenki izzad, nem értem amúgy, hogy ez tavasszal miért ekkora porbléma. Nem kell vastagon felöltözni vagy le kell húzni a kabát cipzárját, hogy ne fülledj be.
2015. márc. 16. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:
4: Nem tudom, hogy a kérdező mire gondolt, de nekem egy volt lakótársam nagyon brutálisan izzadt állandóan. 20 fokban már úgy folyt róla a víz, mint egy átlagemberről 40 fokos kánikulában (és ez a ruhán látszott is sajnos).
2015. márc. 16. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok izzadós, de pont ez az az idő, ami kiborít: amikor indulok és amikor hazaérek, tök hűvös van, napközben meg szinte már meleg, utálom ezt, mert bárhogy öltözök fel, az nem megfelelő. Napközben izzadok, reggel-este fázom.
2015. márc. 16. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne fürgyééé le.
2015. márc. 16. 12:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Ahogy én gondoltam:

aki izzadós, az hogyan fogadja azt, hogy jön a tavasz.

2015. márc. 16. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Mégis hogy fogadnál? Szarul, majdnem olyan szarul, mint a nyarat.
2015. márc. 16. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos az arcom izzad és már előre rettegek. Persze örülök,hogy nem kell nagykabátot hordani és nyílnak a virágok és zöldül a természet de tudom,hogy mi vár rám később sőt már most észrevettem,hogy kicsit felerősődtek a tünetek. Picit depressziós is vagyok emiatt,nem tudok így telyes életet élni mert mindenhol furán néznek és elítélnek. 21L
2015. márc. 16. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!