Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férjem kollégái nekem miért...

Férjem kollégái nekem miért nem köszönnek?

Figyelt kérdés

Ez normális és csak én vagyok túl érzékeny? Arról van szó, hogy férjem munkahelyén nagyon sokan dolgoznak. Ha megyünk az utcán mindig találkozunk pár munkatársával, akinek mind a ketten köszönünk. Erre a munkatárs az esetek nagy részében egyes számban köszön vissza.

Egyáltalán én ne is köszönjek? Végül is nem az én ismerősön. Csak engem úgy neveltek, hogy ha az ismerősömmel van még valaki akkor neki is köszönünk.

2015. márc. 16. 07:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hol az ellentámadás, mutasd már meg? Pár kérdés neked ellentámadás? Atyaég... vacak lehet így élni az életedet, hogy mindent személyes sértésnek veszel, nem irigyellek.

Egy jótanács: ha könnyednek akarsz mutatkozni és ezért vigyori smileyt raksz a mondókád végére, akkor ne használj a kelleténél több írásjelet. Felkiáltójel és kérdőjel együtt az annak a jele, hogy az illető ideges, ezután még szánalmasabb a kis vigyori fejecske. Egyébként sem értem, hogy miért kell nekem bemutatkoznod, saját magaddal tisztázd ezeket a dolgokat, rám nem tartozik, hogy te mit hogyan érzékelsz, mondjuk ha szerinted az én válaszom ELLENtámadás, akkor nem csoda, hogy egy elmaradt köszönéstől megzuhansz. További szép napot.

2015. márc. 19. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!