Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma ellopták a telóm, jelentett...

Ma ellopták a telóm, jelentettem is a rendőröknek, okos teló, mekkora az esélye, hogy visszakapjam? Attól tartok nem sok, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 23:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nyilván ha nem 20 kilónyi cucc van a hátadon, és laptoptáska a kezedben :D (mindezt nem túl nagydarab lányként)... ha meg otthagyom, akkor azt is ellopják :3
2015. márc. 16. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

20 kilónyi cuccal a hátamon, és táskával a kezemben lesprintelném :D

Tudod, a gyakorlat… :)

Mondjuk a helyedben ledobtam volna mindent, és 100méteren bellűl elkaptam volna, ha addíg valaki elviszi a cuccom, akkor azt is (mint mondtad, ennyi cuccal nemlehet gyorsan haladni) ;)

Javaslom járj el futni :D

2015. márc. 16. 19:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát ezután az lesz :P
2015. márc. 16. 20:21
 14/14 anonim ***** válasza:
54%

De válaszolok a kérdésedre: Magasrangú leendő rendőrkollégám beszámolója szerint 10 ellopott telefonból 1-2 kerül elő.

Ennek okai a gyors tulajdonoscserék (mindenki túl akar lenni rajta, és eladja, majd X-edik felhasználónál van csak huzamosabb ideig, ës őt méril be), illetve, hogy sokan miután rájöttek tettükre, megsemmisítik a telefont, és így nincs bizonyíték, nincs mit bemérni.

Viszont jóhír (csak minimálisan jó), hogy a nyomozást évek múltán se állítják le (elméletben) :)

2015. márc. 16. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!