Ma ellopták a telóm, jelentettem is a rendőröknek, okos teló, mekkora az esélye, hogy visszakapjam? Attól tartok nem sok, tapasztalatok?
20 kilónyi cuccal a hátamon, és táskával a kezemben lesprintelném :D
Tudod, a gyakorlat… :)
Mondjuk a helyedben ledobtam volna mindent, és 100méteren bellűl elkaptam volna, ha addíg valaki elviszi a cuccom, akkor azt is (mint mondtad, ennyi cuccal nemlehet gyorsan haladni) ;)
Javaslom járj el futni :D
De válaszolok a kérdésedre: Magasrangú leendő rendőrkollégám beszámolója szerint 10 ellopott telefonból 1-2 kerül elő.
Ennek okai a gyors tulajdonoscserék (mindenki túl akar lenni rajta, és eladja, majd X-edik felhasználónál van csak huzamosabb ideig, ës őt méril be), illetve, hogy sokan miután rájöttek tettükre, megsemmisítik a telefont, és így nincs bizonyíték, nincs mit bemérni.
Viszont jóhír (csak minimálisan jó), hogy a nyomozást évek múltán se állítják le (elméletben) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!