Milyen okos telefont vegyek? Tapasztalatok!
Figyelt kérdés
Sziasztok.. telefont szeretnék venni, de még nem tudom milyet vegyek, milyet érdemes.. a gond az, hogy általában csak azt szoktam nézni, ahogy kinéz :D Most nem csak a kinézete érdekelne, azt nem mondom, hogy szuper telefon kell, mert nem de ne fagyjon be meg legyen lassú, mert türelmetlen vagyok :D Olyan telefon kellene nekem amin azért már fut minden játék, Vakus, jó fényképezője van, nagy belsőmemóriája van nem 100-200mb-t és androidos legyen. Tudtok nekem ilyen telefonokat mutatni, linkelni vagy csak mondani? :)2014. aug. 31. 10:46
2/15 A kérdező kommentje:
Előfizetésesen veszem.. úgy, hogy mindegy mennyi.. De ilyen Galaxy S5, meg Iphone telefonok nem én vagyok :D
2014. aug. 31. 10:55
4/15 A kérdező kommentje:
Nem tetszik az S5 mini, sem az S5.. most a Sony Xperia Z1 compact telót néztem ki.. arról vélemény?
2014. aug. 31. 11:22
5/15 anonim válasza:
Ha nem akarsz 5"-es telefont, akkor az A legjobb.
Nem találsz még egy ilyen "kis" telefont, amibe csúcskategóriás hardvert raktak bele.
Xperia Z1 Compact belsőre ugyanaz, mint egy Nexus 5, HTC One M8, Galaxy S5, Note 3, LG G2, és még sorolhatnám.
Árát is megkérik, de ha tudod fizetni, akkor az jó telefon.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményt :) és a Sony Xperia Arc S telefonról, hogy vélekedsz? valamivel lentebbi kategória, de nagyon tetszik, de mint mondtam mindig erre megyek, hogy hogy néz ki egy telefon és általában felsülök vele :D
2014. aug. 31. 11:31
8/15 anonim válasza:
Sajnos az ARC S tényleg régi, de én is szemezek a Z1C-vel. Elvileg 3 nap múlva adják ki a Z3-at és a Z3 Compactot (Bár én kétlem), de ennyit szerintem érdemes várni!
9/15 anonim válasza:
Egyértelműen Z1 Compact. Az S5 mini egy túlárazott, harmatgyenge hulladék. 9mm-mel meg nem kell foglalkozni mert egy samsung-b*zi aki mindig szitkozódik ha nem a szent samuról van szó.
Tehát Z1 Compact ez nem kérdés!
10/15 anonim válasza:
9mm igazából szerintem a farka méretéről kapta a nevét, és mivel ő is onnan van ahonnan a legtöbb f*s termék, ezért nem nagyon kell hinni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!