Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okos telefont vegyek?...

Milyen okos telefont vegyek? Tapasztalatok!

Figyelt kérdés
Sziasztok.. telefont szeretnék venni, de még nem tudom milyet vegyek, milyet érdemes.. a gond az, hogy általában csak azt szoktam nézni, ahogy kinéz :D Most nem csak a kinézete érdekelne, azt nem mondom, hogy szuper telefon kell, mert nem de ne fagyjon be meg legyen lassú, mert türelmetlen vagyok :D Olyan telefon kellene nekem amin azért már fut minden játék, Vakus, jó fényképezője van, nagy belsőmemóriája van nem 100-200mb-t és androidos legyen. Tudtok nekem ilyen telefonokat mutatni, linkelni vagy csak mondani? :)
2014. aug. 31. 10:46
1 2
 11/15 SeinHime ***** válasza:
100%
Arc S-em volt, igazából nagyon jó telefon és szép is, de már régi rajta a rendszer, úgyhogy nem ajánlanám. Ha androidos telót szeretnél venni, akkor úgy nézegess, hogy minimum kétmagos processzora legyen és 1GB RAM. Z1C amúgy nagyon jó, én rosszat nem hallottam róla. :)
2014. aug. 31. 16:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek.. :D

Amit 9mm-ről írtatok azon nagyon nevetek xD

Az voltam é is Samsung b*zi de úgy megutáltam, hogy soha többet nem veszek Samsung telefont.. Most Galaxy Ace II-m van, hát szépen kifejezve sz*rt sem ér, lefagy, lassú, valószínűleg szériahibás is, mert naponta 8x kidobálja a memóriakártyámat. Rettentően unom már és elegem van belőle -.-

2014. aug. 31. 17:04
 13/15 A kérdező kommentje:
De az Xperia Z1 compact nagyon megtetszett most, meg elég jókat olvastam róla :)
2014. aug. 31. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak azért nem reagálom le a 15 éves szintet,mert szegények nem tudnak érdemben nyilatkozni,hisz nem volt még nekik normális telefonjuk, csak csingcsung vagy valami közép kategóriás és ebből alakult ki bennük az utálat pár telefon típus iránt.
2014. aug. 31. 17:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok 9mm :D
2014. aug. 31. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!