Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nőnek, vagy...

Szerintetek nőnek, vagy férfinak jobb lenni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 19:09
1 2 3
 21/23 Lina32 válasza:

Szia!

Figyelj, szerintem ez a kérdés így önmagában nem kérdés. Az ember neme csak egy tényező, ehhez jön még az intelligencia, anyagi háttér, külső, és egy sor egyéb dolog. Férfiként könnyebb a munkahelyeden, de egy sor elvárásnak meg kell felelned otthon. Emellett legyél megértő, erős hogy megvédd a családod... Nőként viszont szabad a döntés - ha csini vagy, csapódhatsz egy gazdag hapsihoz, aki kitarthat, kérdés meddig. Általában viszont ránk szakad a munka plusz a házimunka mint általános elvárás. Annyira különbözőek vagyunk, más a cél az életben, hogy szerintem egyszerűbb, ha elfogadod azt, aminek születtél, dolgozz azon hogy a saját területeden megálld a helyed, kár azon agyalni hogy kinek jobb :)

2015. márc. 15. 07:18
 22/23 anonim válasza:
0%
Szerintem férfinak, mert a férfiaknak van nemiszervük, és ők azzal élvezik a sexszet, rádásul meg verni is tudnak ha akarnak egyedül is
2015. márc. 16. 00:42
 23/23 Milibindi válasza:

Szerintem egyértelmű! FÉRFInak!

Eleve hím soviniszta világot élünk. Egy férfi könnyebben talál munkát, nála nem számít van-e gyerek. Ismerős mesélte ,mikor interjún látták, hogy férjnél van az első kérdés az volt, hogy na és mikor szeretne gyereket.

Egy nőnek választani kell a karrier és család között, mert ha van gyerek , akkor neki kell(ene) az elsőnek lenni.

Egy nőnek ott a havibaj görcsökkel, a szülés.

A nőknek érzékeneybb lelkiviláguk van.

2015. márc. 16. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!