Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nőnek, vagy...

Szerintetek nőnek, vagy férfinak jobb lenni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 19:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

"Sajnos nonek szultek,atkozom az eget,de ez van."

Tudnád milyen jól jártál...

2015. márc. 10. 21:31
 12/23 anonim ***** válasza:
68%
Nőnek férfi aggyal.
2015. márc. 10. 21:35
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Nőnek!
2015. márc. 10. 21:38
 14/23 Ensam skog ***** válasza:
100%
Férfinak és mindennap hálát adok az égnek, hogy annak születtem.( csak női munkatársaim vannak.)
2015. márc. 10. 21:51
 15/23 anonim ***** válasza:

Én teljesen jól érzem magam férfiként a bőrömben. :)

Mennyi mindent szeretek, egy kis élményautózás a Chargerrel, ahogy gurgulázik a V8, jó kis grillparty a haverokkal némi sör mellett, na és persze a jó csajok sincsenek ellenemre. :)

2015. márc. 11. 02:22
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

"Mennyi mindent szeretek, egy kis élményautózás a Chargerrel, ahogy gurgulázik a V8, jó kis grillparty a haverokkal némi sör mellett, na és persze a jó csajok sincsenek ellenemre. :"

Aztán pedig elvisznek a háborúba.

2015. márc. 11. 04:57
 17/23 anonim ***** válasza:
Ahhoz nekem is lenne pár szavam.
2015. márc. 11. 09:49
 18/23 anonim ***** válasza:
33%
Nonek azert jobb mert a nudistrandon nem all fel neki semmi, a ferfiak meg konnyebben masztiznak
2015. márc. 11. 10:52
 19/23 anonim ***** válasza:
85%

Vallásilag? Férfinak. Emberi jogilag? Férfinak. Munkahelyileg? Férfinak. Társadalmi szempontból? Férfinak.

Szépségiparilag? Nőnek.

2015. márc. 11. 17:05
 20/23 zolo ***** válasza:
Mind a kettőre szükség van. Kinek jobb lenni az nézőszempont kérdése. Mind a kettőnek van előnye és hátránya is. A XXI. században a fejlett országokban már jobb nőnek lenni mint régebben. Illetve most is vannak országok ahol a nőket elnyomják és nem egyenjogúak a férfiakkal. Az a lényeg jól érezze magát a saját bőrében. Vannak akik más neműek szeretnének lenni. Ez már más kérdés. Szerintem, ha boldog párkapcsolatban él akkor ez a kérdés fel sem merül kinek jobb lenni. Mert a kettő ember jól kiegészíti egymást. Akik egyedül élnek ott jelenthet problémát bizonyos tevékenységek elvégzése pl. a nők jobban tudnak főzni. Összegezve mindenki jól érezheti magát a saját nemében. Régen a férfiaknak voltak kiváltságaik, de ez már jelenleg Magyarországon nem érzékelhető.
2015. márc. 14. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!