Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki szereti a...

Van itt olyan aki szereti a hétfőt, és nem utálja mint ahogy a legtöbb ember?

Figyelt kérdés
Mert remélem azért nem egyedül vagyok ezzel így
2015. márc. 7. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelen :D
2015. márc. 7. 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem a hétfő rossz, hanem a munkahelyed! Azt meg te választottad...
2015. márc. 7. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden napnak lelkesen vágok neki, mert szerintem olyan nincs, hogy egy nap alapból szutyok. Különben is, hétfőn rengeteg dolognak örülhetek:

- kivételesen kevés órám van

- délután edzés

- kijön a Regular Ordinary Swedish Meal Time - Mondays with Mr. Fox újabb része. :D

2015. márc. 7. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
"Lassanként belátom, a hétköznapokat csak azért teremtették, hogy az ember a vasárnap unalmát kiheverje." /Mark Twain - Ádám és Éva naplója ( [link] ) /
2015. márc. 7. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

nem a munkavállaló választ munkahelyet, hanem a munkahely választ munkavállalót.

Hiába akarok én az apple-nél, googlenál dolgozni, ha ők elutasítanak.

2015. márc. 7. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Ha te így gondolod, számodra így is van. Én nem így gondolom és tudtam olyan helyre váltani, ahol jól érzem magam, szakmailag fejlődök és meg is becsülnek, ahova kedvem van bejárni.
2015. márc. 7. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem a hétfő rossz, hanem a munkahelyed!

Írta a második. Ezzel nagyon egyet tudok érteni!

A munka miatt utálják a hétfőt akik utálják, és szomorú hogy tömegesen vannak így az emberek.

Hivatást kell választani, nem csak szakmát, és némi szerencse sem árt, hogy amit szeretünk csinálni azt legyen lehetőségünk csinálni, és még fizessenek is érte eleget.

2015. máj. 24. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!