Tiszta ideg vagyok, irogat egy gyerek és nem tudom mit tegyek. Jogos a félelmem? Hogyan győzzem le?
"Jó vele a kapcsolatom, csak tartok tőle, hogy mit fog monddani mivel gyerekesnek tart engem és előre tudom, hogy mit fog mondani ( Először komolyodjak meg aztán kezdjek párkapcsolatba)"
Egy nagy ellentmondás, amit írsz, vagy fogalmad sincs, mit jelent a "jó kapcsolat". Elsösorban bizalmat. Már eleve az, hogy el merjed e neki mondani, ahelyett, hogy ez természetes lenne. Nem beszélve anyád feltételezhető előítéleteiről veled szemben.
"Jó kapcsolat" ^ mosolyogtam.
Magadban tegyél rendet, az írásod alapján neurotikus vagy. Javaslom szakember segítségét. Abszolút baráti tanácsként írom.
Kérdező, tetejébe még jó bunkó válaszokat is kapsz ide, nem elég az alapproblémád.
Gondolom azért vagy ideges, mert van rá esély, hogy az írogató emberke is hasonló lehet, akit kerülnél.
Beszélj nyugodtan anyukádnak, főleg, hogy már 19 éves vagy, segíteni fog Neked.
Beszéld meg valakivel mindenképp, amiket most idáig leírtál, sajnos kevés.
#10 Rendben, sggfej. Így nőttél fel, még sem vagy képes segíteni a kérdezőnek. Nem értem, miért van az, hogy akinek nem ilyen szar, van annyi emberség és segítőkészség benne, hogy nem szarja le, erre te (ti) meg lefitymálod, mondván "nekem is szar volt, szavad sem lehet".
A 12-essel egyetértek. Nem jó kapcsolat az, ahol nem természetesen jönnek a dolgok és tartasz a másiktól. Neked nem kéne félned egy baráttól (havertól). Próbáld megismerni még ennél is jobban.
Anyádnak meg nem kell elmondani, nem az ő élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!