Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Pszichiatria vagy ongyilkossag?

Pszichiatria vagy ongyilkossag?

Figyelt kérdés
Rendkivul zuros eletem volt, es ketszer is voltam mar pszichologusnal, szoval szerintetek!?

2015. márc. 3. 21:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ha te nem, majd valaki majd megadja.
2015. márc. 4. 10:08
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

Nincs ilyen fórum, mert aki komolyan gondolja az öngyilkosságot, az egyszerűen megteszi és nem beszélget róla másokkal. Illetve az öngyilkosságon szerintem, akik komolyan csinálják, nem is agyalnak előtte. Ezt akik megteszik már annyira elkeseredettek és pszichikailag olyan rossz állapotban vannak, hogy nem szólnak előtte senkinek, hanem egyszer csak megteszik. Előtte pedig semmi jelét nem adják ennek, legtöbbször ki sem találnánk, hogy ki lesz öngyilkos. Ennek pont ez az ismérve.

Aki viszonyt vonyít előtte, mint a kutyák teliholdkor, hogy felverjék az egész környéket, azok csak kétségbe vannak esve és arra vágynak, hogy valaki foglalkozzon velük, tehát csak fel akarják hívni magukra a figyelmet. De nincsenek komoly szándékaik. Ha te is meg akarnád ölni magad, akkor már rég megtetted volna, és nem azon járna az eszed, hogy feljelentkezz gy-ra és ilyen kérdéseket írjál ki, a válaszainkra meg reagálj...

2015. márc. 4. 11:39
 13/21 A kérdező kommentje:
En a biztos modszer miatt kerdezem, mert mar korabban megtettem de megtalaltak xd
2015. márc. 4. 12:39
 14/21 anonim ***** válasza:
49%
Mert nem akartál meghalni, csak sajnáltatni akartad magad, mint ahogy most itt is.
2015. márc. 4. 13:57
 15/21 anonim ***** válasza:

Egyik sem, az élet túl értékes ahhoz, hogy néhány idióta miatt eldobjad magadtól - ezalatt értem azt, hogy amint William Gibson frappánsan is megfogalmazta , nyugodtan feltételezhetjük azt, hogy a hozzád hasonlóaknak a jelentős százaléka pusztán mások miatt szenved, akik akár tudatosan, akár tudat alatti módon elérték azt, hogy negatív gondolatok alakuljanak ki a fejedben.

Az embernek saját magától igen ritka, hogy öngyilkossági gondolatok és egyéb negativumok ködösítsék el a fejét, ez az esetek túlnyomórészében mindig a társadalom hatására alakulnak ki.

Az életedben is akármi történt volna, túl tudnál jutni rajta, ha a megfelelő személyek által lennél körülvéve; ez rendkívül sokat számít. Nem azt mondom ez által, hogy másoktól kell várni a felkarolást, de a környezet brutál módon alakítja az elmét – el sem hinnéd, hogy mennyivel más személy tudnál lenni , ha találnál legalább egy olyan embert, aki képes megérteni és támogatni téged. Persze ez nem mindig történik meg, ezért az ember ki kell alakítson egy erős belső alapot ahhoz, hogy saját magának a támasza legyen.

Talán ha elmélyednél magadban és azokra gondolnál, akik körülötted vannak és lehet hasonlóan problémás életük volt, de olyan jól feldolgozták magukban azt, hogy el sem hinnéd róluk, hogy mi történt velük, akkor elkezdenéd magadban is keresni ezt az erőforrást.

2015. márc. 4. 18:06
 16/21 A kérdező kommentje:
Hidd el, ki tudnek maszni belole, ha akarnak, de mar eleg volt! Elozoeknek!!! Nem, direkt a panell legtetejen, a halozati feszultseg dobozaba masztam be. De akik sosem voltak melyponton meg nem voltak nagyon melyen, ezt nem tudhatjak....Megegyszer kerek mindenkit/elismetlem; a legbiztosabb, lehetoleg fajdalom mentrs format keresem, vagy olyat, aki tud erre cuccokat. Ennyi
2015. márc. 4. 19:27
 17/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk én sem lennék boldog, ha olyanokat írnék, hogy "akarnÁk"...

Egyébként meg marhára idegesítő, hogy itt nyivákolsz, mint egy hatéves kislány...

2015. márc. 4. 20:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Itt biztat mindenki, erre Te biztos tippeket vársz az öngyilkosságra? Szomorú, hogy feleslegesen gépelték a kedves üzeneteket és foglalkoztak veled, Te pedig letojod őket... olyan nincs, hogy nincs ki út. Mi történt, ami miatt nem látsz kiutat? Én is voltam mélyponton, de felálltam, mert fel kell állni. Feladni a legegyszerűbb, de mi lesz a környezeteddel? Biztos vannak dolgok, amiket szeretsz csinálni, foglalkozz azzal és legyél minél jobb benne!

Egyébként hány éves vagy?

2015. márc. 5. 21:54
 19/21 anonim ***** válasza:
2015. aug. 10. 10:21
 20/21 anonim válasza:
72%

Jezus már meghalt ÉRTED, hogy neked NE kelljen!

Keresd ŐT, kérd, hogy mutassa meg magát neked! A test halála a bunbeesés miatt ugyan elkerülhetetlen, DE, ha nem hiszel Jézus Krisztusban, mint isten fiaban, a tested halálával örök KÍN es fájdalom lesz az osztalyreszed.

Minden szenvedés ezen a földön az ember BŰNE miatt van. NEM isten akarta, hogy így legyen. Mivel az ember SZABADakaratot kapott választani az úr és a bűn kozott, ezért egyedul, CSAK az EMBER tehet róla, ha romlott a vilag.

Keményen hangzik? Keményebb mint gondoltad.

A BŰN következménye a HALÁL, amivel NEM szunsz meg létezni. Aki nem fogadja be a szívébe Jézus Krisztust, az a testének halála utan, nem 10 evig, nem 100, vagy 1000 evig, hanem ÖRÖKKÉ égni fog.

Örökké, azaz szüntelenül, nem a lelke, nem is a szelleme, ez a dolog NEM jelképes. Az égni fog azt jelenti, hogy a szellem új testet kap, valóságos ÉRZŐ testet, amit igazi TŰZ fog gyotorni és valoban mindörökre.

Ismételten mondom, hogy ezt nem isten választotta az embernek, mindenki szabad akaratot kapott, hogy DÖNTSÖN a bűn es Jézus Krisztus kozott.

Ha azt gondolod az Isten kegyetlen, akkor TUDD MEG, hogy miután az ember bunbe esett, a mennyei Atya, Jézus Krisztus vérét ADTA az emberert, hogy AKi ő benne hisz az udvozuljon es el NE VESSZEN!!

Jezus annyira szeret TÉGED, hogy emberként eljott a földre, es mivel a bűnt, CSAK igaz vérrel lehet megváltani, a VÉRÉT adta ERTED!! Te még meg sem születtél, Ő MÁR tudott rólad, mar akkor mindenkinél JOBBAN szeretett, mert NINCS nagyobb szeretet annal, mint, ha valaki ÉLETÉT adja baratjaert.

Jezus NEM egyszerűen meghalt ÉRTED, de nyomorusagosan, teljesen ELVESZTVE minden isteni méltóságát tette ezt. Pedig TE, mégcsak baratodnak sem tartod.

Megverettetett, majd 40 korbacsutest kapott. A korbács az ostorral ellentetben kiszakitja a húst. Ezutan a SAJÁT, súlyos, fa keresztjét felkellett vinnie háton a hegyre. A tömeg kozben röhög rajta, gunyolja.

Innen ismerős a történet. Az ember megfeszítette azt, aki TEREMTETTE ŐT. Mintha megölné valaki az apját.

Isten ugy teremtett meg TÉGED, hogy tudta, te helyette a bűnt fogod választani. Amikor még csak ő volt és rajta kívül semmi, az Atya mar akkor SZERETETT téged. Ismert jól, tudta, hogy ki leszel, mit fogsz szeretni, mit nem, és azt is tudta, hogy öngyilkosságon fogsz gondolkodni, sőt meg is próbálod.

Baratom, NEM véletlenül talaltak meg, amikor ezt tetted! Jezus azt akarta, hogy ÉLJ a lehetőséggel, amit megszerzett neked!

Kifolyt Erted a vére a kereszten, feltétel NÉLKÜL szeret téged! Higyj benne! Ő ismer, tudja millyen életed volt, csupán azt kéri hidj az ő megváltó aldozataban es feltámadásában, ez szükséges ahhoz, hogy élni TUDJ vele, másként NEM megy.

Helyetted halt meg, hogy, ha ő benne hiszel el ne vessz! Higyj Jézus Krisztusban, a szeretet Istenben, az egyedul Igaz, létező Istenben! VEDD EL tole az orok életre szoló jegyet, mert nyújtja feled. Megvaltotta neked, te pedig ingyen es bérmentve átveheted, csak higyj benne! Ha nem megy KÉRD Őt, hogy segítsen hinni. Mond ki a nevét és hívd segítségül, hogy képes legyel a hitre, mert:

AKI SEGITSEGUL HIVJA AZ UR NEVET MEGSZABADUL.

Ő bizonyosságot AKAR adni neked magáról. BIZD ra azt, hogy ez miként fog megvalósulni, NE stresszel rajta, mert az úr SOHA NEM hadja cserben a hozza fordulókat, még akkor SEM, ha nem hiszel benne. Ő NEM szemelyvalogato, NEM fog elutasitani. Legyen LÁGY a szíved fele es időben válaszolni fog az imadra.

Próbálkozz be Istennél, AKKOR IS, ha nem hiszed, hogy létezik, vagy törődne veled! Miert tenned hát? Tartsd fent a lehetőséget, hogy tevedhetsz, mert ha nincs igazad, es isten esetleg letezik, vele orok életet NYERSZ! Veszteni nem tudsz a dolgon semmit.

Higyj szívvel és valld meg ezt szájjal. Mond ki hangosan a szobadban:

"Hiszek benned Jézus Krisztus, te vagy a megváltó, az egyedul ELŐ isten.

Eljottél ÉRTEM, hogy orok eletem lehessen veled a mennyben.

Bűnös ember vagyok, bűnös természettel jöttem erre a világra es a bűn zsoldja a halal.

De te kifizetted ÉRTEM az arat Jézus, a vered folyt, hogy ne karhozzak el.

Kerlek jojj be úrkent az életembe és legyen az en testem a te templomod, MUTASD MEG MAGAD nekem, hivlak a szívembe!

Ámen."

Megfogod kapni a választ. Ha ezt megteszed orok életed lesz, és még itt a földön boldog leszel. Egyedul Jezus Krisztus segithet rajtad, ő mindenki másnál jobban szeret téged.

Azert jött el a földre, hogy ezt megmutassa, ha szeretnéd átélni, érezni a mindnet elsöprő szeretetét, kérd ot, hogy had ÉREZD! Aki KÉR az KAP! Csak LEGYEN LÁGY a szíved! Jezus Krisztusnal van a REMÉNYSÉG,

BÍZD RÁ MAGAD es meglátod, gyökeresen megvaltoztatja az életed!

Ha Barmiylen SEGÍTSÉGre van szükséged KERESS meg!

Email/

galben95@gmail.com

En ismerem istent. Nem azert mert ennyire tudok, hanem, mert LÁGY volt a szívem az ő beszédére és KERESTEM őt. MINDENKINEK felfedi a kilétét, AKI keresi őt! NEM kivetelez, DE legyen lágy a szíved. Tudd, hogy az elso lépést MINDIG isten teszi meg feled. Lehet, hogy azzal, hogy most ezt olvastad. Valoszinuleg Ő mar keresett teged, kopogtatott nalad, csak annyira elvoltal foglalva az eleteddel, hogy nem hallottad meg. Vagy nem akartad, ezert nem vettel tudomast rola. Ha igy volt NE FÉLJ, mert Jezus nem haragszik rad, NAGYON szeret tegedd, NEM tudod felfogni esszel, hogy mennyire, BATRAN keresd fel, ő josagos feletted.

Ne keslekedj abban, hogy megismerd! Ha sokaig varsz megoregszel es elobb utobb vége lesz. Ebben az eletedben kell dontsel, nincs masik. Kivanom neked, hogy te is eld at a mindennél HATALMASABB szeretetet, amilyen erot el sem tudsz kepzelni. A kegyelme képes megváltoztatni az EGÉSZ életed.

RE: "Próbálkozz be Istennél, AKKOR IS, ha nem hiszed, hogy létezik, vagy törődne veled! Miert tenned hát? Tartsd fent a lehetőséget, hogy tevedhetsz, mert ha nincs igazad, es isten letezik, vele orok életet NYERSZ! Veszteni nem tudsz a dolgon, ha megteszed."

Ne feledd! Ő szeret legjobban, JOBBAN, mint a szüleid, jobban mint a barátaid. HÍVD ŐT es válaszolni fog!

2015. nov. 6. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!