Van még esély szerintetek?
Figyelt kérdés
Egyetemi hallgató vagyok, közgázon. IGazság szerint nem vagyok oda az egyetemért, de ez már a második egyetemem és nem hagyhatom abba.
Anyagi helyzetünk sem a legjobb , így nem gondolhatam meg folyton magam.
Meg akarom szerezni a diplomát és majd idővel meg tudnám szeretni, azt gondolom.
Szerintetek ?
2015. márc. 3. 16:14
1/1 anonim válasza:
persze, bár a közgáz szerintem rémes, én is tanultam 2 félévet (mármint volt ilyen tárgyunk).
Amúgy én is így vagyok vele, bár nekem ez az első egyetemem, de már én is unom, pedig elvileg olyan helyre járok, amit akartam (vagyis ahhoz hasonló), de már lefáraszt az egész. Semmi plusz motivációm nincs, csak épp annyi, hogy a nehezebb tárgyakon is átvergődjek, pedig gimiben 4,5-ös tanuló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!