Van esély arra, hogy megtalálhatom a édesapám zászlóját? Részletek lent.
Sziasztok! Elég érdekes problémám van, nem tudom hova menjek, hol kezdjem el, van-e rá egyáltalán esélyem.
Édesapám 1989 februárjában szerelt le, Körmenden volt katona, nagy átéléssel, lelkesedéssel meséli mindig a történeteket, szeretem hallgatni, de a végén mindig elmondja, hogy csak a zászlót ne vették volna el. Ahogy jött haza a pályaudvarról egy magyar zászló, melyet társai telerajzoltak, mamám rojtot varrt rá stb, tehát nagyon nagy jelentősége volt számára, a hátán volt, mint egy köpeny. Amikor meglátták a vámosok elkobozták, mondanom se kell, hogy édesapámat ez nagyon megviselte, főleg, hogy ő eléggé ragaszkodik mindenféle tárgyhoz, amelyhez emlékek kötik. Azt találtam ki, hogy valamelyik szülinapjára oda akarom neki adni, nem feltétlen a következőre, addigra nem biztos, hogy meg lesz sőt lehet össze se jön. Akinek van tippje vagy valami más és tudna segíteni, nagyon hálás lennék. Előre is nagyon köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!