Boldog Dorina kérdése:
Goodlike (Marci) -nak hány tesója van és hány évesek?
Figyelt kérdés
nővére,húga,bátyja,öccse és hány évesek? :D2015. febr. 26. 15:13
1/8 anonim válasza:
Miért nem tőle kérded? Mellesleg 2.
2/8 A kérdező kommentje:
hogyan kérdezzem meg tőle :D hol??
2015. febr. 26. 17:10
3/8 anonim válasza:
Marcinak egy huga van csak. Es a huga olyan 11-12 ev koruli, nem kell pletykalni.
4/8 hancur69 válasza:
13594848484847 tesója van és összesen 545565655888885 évesek. Amúgy miért érdekel?
5/8 A kérdező kommentje:
nem tom csak érdekel..de ha nem tudsz normális választ adni akkor ne is írj
2015. márc. 12. 14:02
6/8 anonim válasza:
húga 12-13 éves, nővére pedig 24-25 körül van szerintem
7/8 anonim válasza:
Az egyik videójában elmondta.Azt hiszem, hogy valamelyik facebook kérdésekben, de hogy mit mondott arra már nem emlékszem.De tudom, hogy több 2nél, az biztos.Ha nagyon érdekel keresd meg.Remélem tudtam segíteni.:)
8/8 anonim válasza:
A 92. Podkeddben, amiben a műtétjéről mesélt, azt mondta, hogy az egyik bátyja rosszul lett, a másik meg vitt neki Playboyt, mikor meglátogatták.
Ebből következően két bátyja minimum van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!