Hogy lehet az Esztella nevet becézni?
Figyelt kérdés
Ez a nevem,és nem igazán tudok semmit a becézésre..Első óta rámragadt az Eszti,de nem igazán szeretem..Mivel,az az Eszter becézése..A Stella is szóba került már,és van is aki úgy hív,de az se az igazi..Nekem még tetszik az Ella,mivel esztELLA!!De az olyan furi..Előre is köszönöm a válaszokat! :) ;)2015. febr. 23. 19:03
1/7 anonim válasza:
Hát, pedig nekem is az Eszti jutott eszembe... Nincs abban semmi különös, ha több névnek ugyanaz a becézése. (Pl.: Nóra, Eleonóra, Lenóra... mind lehet Nóri)
2/7 anonim válasza:
Esztella---> Ella ----> ELi :D
Könnyen jegyezhető, nem szokványos, jól hangzik, könnyű kimondani. Mi más kell még? :D
3/7 anonim válasza:
Az Ella miért fura? Önmagában is létező név, szerintem teljesen okés. Esetleg Tella, én Esztillát ismerek, őt Tillának becézzük. Vagy lehet olyan beceneved is, amit nem a nevedből képeznek le, semmi nem tiltja. :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:) Sokat segítettetek. :)
2015. febr. 23. 21:37
7/7 Menőcsajszi72 válasza:
Szia! Mi mist tudtuk meg, hogy a macskám TOTTTTÁL nem reagál az Esztire, úgyhogy mi is hasonló helyzetben vagyunk.... Tellin gondolkozunk, ezt tudom ajánlani. Telli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!