A Luca nevet hogy lehet becézni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!! Az én nevem Luca és nem szoktak becézni mert nem nagyon lehet!! Lécci ti ìrjátok meg hogy hogy lehetne becézni!!2014. dec. 12. 15:57
1/10 anonim válasza:
Jobb nem mbecezni, pl: lu. Lucerna
Luca igy szep es rovid nev is.
hosszu neveketbszoktak becezni, pl Annamari, zsuzsanna, gabriella stb
2/10 anonim válasza:
Én hallottam már, hogy Lucus és Luszi. De simán a Luca jobb.
3/10 anonim válasza:
Esetleg angolosan "lüszinek" (A Lucy angol névből) vagy Lu és Lulu. Vagy kitalálhatsz magadnak egy becenevet. Egyik osztálytársamat Álmosnak hívták (szintén nehéz becézni, maximum Álminak, de ő azt utálta), ezért kapott egy becenevet a szüleitől, és mostmár mindenki, mindenhol Szuszának hívja. Nekem angol férfi becenevem van (pedig magyar lány vagyok), osztálytársaim és iskolatársaim egy részének pedig japán "animés" beceneve.
4/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm
2014. dec. 12. 16:38
5/10 Kurtz Bickle válasza:
Lucus, Lucuska, Lurmóka, Luci, Cucu.
6/10 anonim válasza:
Én is Luca vagyok. engem például mindig Lucinak vagy Lucusnak hívnak. Szerintem ez a kettő a legnormálisabb.
7/10 anonim válasza:
Engem is Lucának hívnak:) Leginkább Lucnak, Luszinak, Lüszinek becéznek, és Lucusnak is, amit viszont utálok. Egyébként még a vezetéknevemet szokták becézni:)
8/10 anonim válasza:
Lu, Lú, Lucus, Lucuska, Luc, Luci-puci, Lucimuci, Lucus-jucus, Lufikám, Lucerna, Lurci, és egyéb amit kitalálsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!