Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerző, írótárs?

Szerző, írótárs?

Figyelt kérdés

Szereretnék végre megismerni valakit, akivel összeülhetünk ötletelgetni, alkotni, irogatni. Nagyon kíváncsi vagyok hozzámhasonló amatőr írokra.

Hol találhatnék ilyen társat Debrecenben? Valami oldal esetleg?

20/L

2015. febr. 23. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
www.poet.hu
2015. febr. 23. 16:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ott versek vannak. az nekem nem jó :D
2015. febr. 23. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Én budapesti vagyok, de szintén írótársat keresek.

Ha debrecenit keresel, ajánlom az Anime-fanfiction Style fórum részlegét. Ott kifejezetten van erre a célra egy "Társ-szerzőt keresek" topic. Itt is van a link:

[link]

2015. márc. 6. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én teljesen más műfajban írok :D
2015. márc. 7. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne legyen megtévesztő a cím, bármilyen műfajjal kapcsolatban lehet írni ezen az oldalon. Nem csak fanficekhez, de OS-ekhez is egyaránt. Más javaslatnak csak azt tudom mondani, hogy nézz körül a nagy amatőr írói közösségek oldalán. A legtöbbnek van fórum részlege, ott érdemes keresgélni. Vagy te magad keress fel írókat, bár így kisebb az esélye, hogy épp egy debrecenit fogj ki, ráadásul olyat, aki hajlandó veled írni.
2015. márc. 7. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha még érdekel, Merengőn és Merengő fórumon esetleg szétnézhetsz (-:
2015. jún. 29. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!