Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik lány a...

Szerintetek melyik lány a szerző? (lent)

Figyelt kérdés

Valakinek sok lehetett az osztályban a Gossip girl, mert indított egy hasonló témájú blogot (amit - nyilván - nem szeretnék belinkelni), és az egyik bejegyzésben megemlítette, hogy ő is szerepel a történetben. Persze minden szereplőt, így nyilván saját magát is kisarkította picit.

A lehetőségek (mind lányok):

1) Népszerű, irigyelt, de titokban stresszes, boldogtalan lány;

2) Csendes, jó tanuló, álmodozó, romantikus;

3) Nagyszájú, másokkal bunkó, de a barátaiért tűzbe tenné a kezét, nagyon határozott;

4) Nyugis, jó diplomata, mindig mindent megfontol, kicsit titokzatos;

5) Minden lében kanál, népszerű, bulizós, kicsit hisztis, maximalista;

6) Vicces, megértő, lelkes, népszerű, szintén maximalista.

Szerintetek melyik lehet egy jó önjellemzés, mert én pl. hülye lennék rosszat írni magamról. Én is közte vagyok, de szándékosan nem írom le, melyik, mert egy barátnőm szerint az író rám akarja terelni a gyanút. Persze lehet, hogy pont az íróval beszéltem meg a részleteket...

Ti a felsoroltak közül kit gyanúsítanátok?

2014. aug. 24. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézzük egyenként:

Az 1-es kicsit gyanús nekem. Népszerű és irigyelt, de titokban stresszes és boldogtalan. Az író honnan tudja ezt ha egyszer titokban ilyen az illető? Vagy közeli bizalmas barátnők vagy az 1-es maga a kérdező, és saját magáról már csak tudja.

A kettes álmodozó, az ilyen emberekre jellemző hogy tudnak történetet írni. De egy csendes jó tanuló típus nem hiszem hogy bevállalna egy ilyen blogot.

A hármas a jellemzés alapján elképzelhető hogy megcsinálná. Azomban az író vajon beismerné, hogy bunkó? De a barátaiért tűzbe tenné a kezét, ez is egy kicsit gyanús, olyan "kompenzáció szagú".

Négyes. Rossz tulajdonság nincs felsorolva, még csak olyan se amit lehetne negatív értelemben is venni mint máshol a csendes (nem mindenki szereti a csendes embereket), vagy a maximalista (könnyen túlzásba lehet esni a maximalizmussal, az meg nem jó.). Ezért akár őt is gyanúsíthatjuk. És, titokzatos. Hmm.

Az ötös és a hatos, hát nem tudom. Pozitívan beállított karakternek tűnnek.

Összegezve én az 1-est, a 3-ast és a 4-est tartom esélyesnek. De legfőképp az 1-est és a 4-est.

Amúgy, annyit elárulsz hogy melyik megyében vagytok és/vagy hányadik osztály? Nagyon ismerős a sztori... :P

2014. aug. 24. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:

öö, ennyi erővel a tiédet is ki lehetne találni. Állításod szerint, nem mondanál rosszat magadról, vagyis vagy a 2)-es vagy vagy a 4)-es vagy a 6)-os ;)

És mivel te az írót nem annyira kedveled, amiatt, amit tett, biztosan írtál róla rosszat is, így a fent felsoroltak közül egyiksem. Az 1)-es szerintem azért nem ő, mert egy stresszes lány nem biztos, hogy rosszat akarna tenni mással, meg amúgy sem lenne képes egy komplet blog összerakásához, amivel mást akarna sérteni.

Az 5)-ösnek azért van több eséje, mert maximalista. A 3)-as nekem egy kicsit szókimondónak tűnik, tehát a dolgot sem tudná magában tartani (talán ő a barátnőd, akivel beszéltél a blogról :) ?)

Szóval az 5)-ös, mivel az biztos nem te vagy, mivel elkotyogtad, hogy te bizony hülye lennél magadról rosszat mondani, és abban benne van, ami kell egy ilyen aljassághoz.

.

.

.

De ha nem vesszük figyelembe amit írtál, akkor lehetne akár a 4)-es is akár, a titokzatosság és a megfontoltság miatt és a 2)-es is. A 6)-os azért zárnám ki, mert azt írtad, hogy megértő, és szerintem egy megértő ember nem lenne képes mást bemocskolni.

2014. aug. 24. 15:37
 3/5 A kérdező kommentje:

A jellemzéseket másoltam a blogról, én az 5-ös vagyok, ezt írta rólam ez a valaki. Úgy értettem, hogy ha én lennék a szerző, nem írnék magamról rosszat. Kettessel beszéltem meg a dolgokat.

1-esről pl. én is tudom, hogy nem minden ok, a titokbant én úgy értelmeztem, hogy aki nem áll hozzá közel, az nem látja.

Budapest, most leszünk végzősek.

Köszi a válaszokat, jöhetnek még :)

(és nem vagyok hisztis!)

2014. aug. 24. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy az első vagy az utolsó. Azért majd ha kiderül mondd el :D
2014. aug. 24. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
első vagyok, hát akkor nem ismerjük egymást. Pedig az én osztályomban is volt egy elég hasonló eset, és tudom ki írta azt a blogot. Az ofő találta meg ráadásul XDDD Azóta elvileg nem nyilvános, vagy csak más néven fut, nem tudok róla semmit.
2014. aug. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!