Mi a véleményetek azokról a lányokról akik sminkelik magukat?
A többség úgyis butaságot ír, mert nem tanulnak meg helyesen, normálisan sminkelni. Hogy miért ráncosítana vagy öregítene egy alapozó, számomra rejtély. Pedig 10 éve sminkelek.
Azt észrevettem, hogy nagyon szeretik a nőket lenézni, ha ápolják a bőrüket. Pl. hidratáló vagy krém helyett kenceficét mondanak.
Attól függ.
Ha 100 méterről látszik, hogy 3 centi alapozó van rajta, a szemöldökét gusztustalanul vastagon keni, és még műszempillája is van (ami pár napon belül kihullajtja az eredeti pillákat is, és unrodítóan fog kinézni 3 szál hosszú pillával), akkor arról a nőcikéről rögtön meglesz a nem túl kedves véleményem.
De én is sminkelem magamat. Egy jól kiválasztott vörös rúzs nagyon szép tud lenni, a szemet is ki lehet emelni szemceruzával és egy jó színnel. Én nagyon szeretek arcot festeni, ez is tud művészet lenni.
Aki meg azt mondja, hogy "jajdegáz má hogy ennyien festik magukat a 20.-21. században, jaj de gáz, jaj de gáz", az gondoljon arra is, hogy bizonyos népeknél a testfestésnek vallási, kulturális alapja van.
Persze, az amerikai, európai nők nagyrésze ennek nincsen tudatában, és nem ilyen célokkal sminkel, de nem szabad ilyesmi miatt lenézni bárkit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!