Mi legyen belőlem?
Egy évem van még hátra az egyetemből, viszont nem nekem való , ugyanis nem vagyok alkalmas a szak által elvárt feladatok betöltésére, ráadásul a kommunikációs képességeim is erősen hiányosak, de ettől függetlenül szeretném befejezni. Utána szeretnék dolgozni, de van annyi félretett pénzem, ami elég lenne egy okj tanfolyamra/szakképzésre vagy egy újabb egyetemi szakra. Tudnátok nekem javasolni olyat, ahol nem létfontosságú a kommunikáció, kevés emberrel találkoznék, nem kell sokat egy helyben ülni és lelkileg nem megterhelő? Szeretem az állatokat, növényeket, kertészkedni, sportolni, kinn lenni, mozogni, jó a nyelvérzékem,de nem szeretek beszélni és az emberekkel borzalmas a viszonyom (sem kialakítani, sem fenntartani nem vagyok képes kapcsolatokat).
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!