Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sürgősen segítség kellene hogyan?

Sürgősen segítség kellene hogyan?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok..Igen 16..de ugy érzem nincs helyem a világban..azt kívánom bár ne ébrednék fel egy nap..a suliban mindenki lenéz,bánt,szekál és pletykálkodnak rólam.egész nap a szobámban ülök.és már azon leszek hogy éheztetni fogom magam..elegem van az egész életem egy roncs.. ezen már nem lehet javítani.javítani. Depressziós vagyok.vannak karcolások a kezemen.egyedül érzem magam.a fiuk ki használnak.vagy épp csak szivatnak..az osztályban vagy 3 baratnom de veluk sem vagyok annyit..inkább egyedul szeretnek lenni,nem kellenek barátok sem és nem is beszélek senkivel sem..régebben egy életvidám ember voltam..mára már egy senkinek sem kellő rongy ...

2015. febr. 14. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nyilván nem egyszerű helyzet, de ezen csak is Te változtathatsz, nem lesz könnyű, de nem lehetetlen. Gondold át, hogy miért piszkálnak, amin tudsz próbálj meg változtatni, állj ki magadért. Keress valami hobbit, menj el más társaságokba stb!

Sok sikert!

2015. febr. 14. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:

próbálj barátokat szerezni

akár nekem is írhatsz, 17 vagyok

2015. febr. 14. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
És akarsz ez ellen tenni, vagy jó így neked?
2015. febr. 14. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!