Milyen onvedelmi trukkoket ajanlotok?
Hát, pedig inkább sprayt használj. Nem is kell semmi extrára gondolni, ha egy sima dezodort belefújsz valakinek az arcába, akkor is el tudsz menekülni, mert égeti a szemet, a páciensnek sokáig egyben lesz taknya-nyála. Hajlakk is jó.
Az önvédelmi fogásokat nem lehet interneten keresztül megtanulni, még könyvből sem, hacsak nincs melletted valaki, aki gyakorlás közben vállalja a támadó szerepét. Ha nem tudod pontosan, hova üss, hogy fogd meg, akkor egy 16 éves kiscsaj nem fog leverni egy 40 éves kétajtós szekrényt.
Mindenesetre a 8. kerületet messzire elkerülném. Én dolgoztam a Corvin Plázában, este 9.-kor végeztem, és azért van egy feelingje annak, amikor kijössz hulla fáradtan a plázából és a c.gányok ott ordítanak meg verik egymást a mozi hátsó falánál, meg kötözködnek az arra járókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!