A szorongást, negatív gondolatokat hogyan lehet legyőzni?
Figyelt kérdés
Pár napja nagyon magam alatt vagyok,pánikolok,a negatív gondolatok nem hagynak békén,főleg este elalváskor,meg reggel ébredéskor,de még sokszor napközben is rámtör ez az érzés!Olyan abszurd idióta gondolatok is kavarognak,amik ezelőtt még nem voltak!Szorongással küzdök egy ideje,de ez már csúcs ami folyik...nem tudom mitévő legyek dokihoz nem szívesen mennék!
Nincs barátnőm,nem is volt még...de egy ideje a szexuális vágyam is lecsökkent!Sokszor van gyomoridegem,hányingerem!
23F
2015. febr. 10. 15:27
11/12 anonim válasza:
Csak ennyit írok, remélem megérted a lényeget.
Szóval nekem jó, miért is? Mert:
-Nem tanul
-NEM SZORONG
-Nem szeret
12/12 anonim válasza:
Ha a gondolatoktól "menekülsz", ki akarod zárni őket, akkor sokat fogsz stresszelni és pozitív eredményt nem érsz el. Inkább szocializálódj, keress barátokat, barátnőt (foglalkozz a PUÁ-val, de okosan, mert a tanításuk nem tökély, de hasznos szelektálva), találj olyan elfoglaltságot, ami által nő az önbecsülésed (hangszeren játszás vagy egyéb). Ha tanulsz, akkor menj diákmunkázni, ott esetenként lehet jó ismeretségeket szerezni, sportolj, táplálkozz egészségesen (paleó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!