Gáz ha a lány kezdeményez? Elsősorban fiúktól kérdezem, de lányok is leírhatják a tapasztalaikat.
"fiúknak kéne megtenniük az első lépést"
Ez a mai világba már egyáltalán nem így van, de ha mindenképpen ezt érzed akkor az a te csőlátásod.
Most ha egy fiú nem mer kezdeményezni, és te ezért nem is akarsz, de közbe lehet hogy elképesztően boldogok lettetek volna együtt sokáig, akkor sem helyes?...
A fiúk is emberek, nem mindenki ugyanolyan, itt is van aki nem mer kezdeményezni, és akkor ássa el magát, mer hát azt a fiúknak kell? pfffff
Nálunk én kezdeményeztem mint lány, pedig nem is vagyok az a bátrabb fajta. Összeszedtem minden erőmet és bevallottam neki, h szeretem, mire kiderült, h ő is így érez csak nem mert lépni. De aztán a stafétát átadtam neki és azóta ő lép elsőként pl. ő kérte meg a kezem és nem én az övét.
Néha a pasiknak is kell egy löket, h "beinduljanak", tehát légy bátor és kezdeményezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!