Szerintetek extrovertált vagyok vagy introvertált? Esetleg a kettő határán?
Kedvelem a társaságot, nem szeretek egyedül lenni. Minden időmet emberekkel tölteném legszívesebben. Szeretek a figyelem középpontjában lenni, ugyanakkor ha már ott vagyok előfordul hogy feszélyezve érzem magam. Nem vagyok jó előadó típus, se hangadó. Főleg ismeretlenek előtt. Barátaimnak könnyen megnyílok, de idegenekkel gyakran távolságtartó vagyok. Kicsit nehezen barátkozok. Igaz ez az utóbbi időben javult, lehetséges hogy ez egy gyerekkori dolog volt, amit kamaszként már kinövök? Általánosban nem szeretett az osztályom mert hogy 'stréber' voltam, sokszor voltam semmibe véve meg bántva, szerintem ezért van önbizalom hiányom amit próbálok leküzdeni.
Időnként előfordul hogy inkább nem mondok semmit nehogy utáljanak, de olyankor nem érzem magam igazán önmagamnak. Szeretek beszélni, mindenkivel, mindig, mindenről, csak túl gyorsan elbizonytalanodom.
Persze a magabiztosságnak nincs köze ahhoz hogy valaki kifelé vagy befelé forduló, de sokan első pillantásra inkább mondanának engem introvertáltnak. Aztán pedig meglepődnek ha megismernek.
Tudom nem életbevágó kérdés, csak nem tudom mit gondoljak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!