Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » FIÚK. Tetszett már egy lány...

Fanni185 kérdése:

FIÚK. Tetszett már egy lány aki csak egy kicsit tetszett?

Figyelt kérdés
Mert én olyanról tudok ha tetszik nekem valaki akkor tetszik. Nem csak egy kicsit.
2015. febr. 5. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
lany vagyok,de szerintem lehet ilyen,nekem volt.nem annyira tetszett a pasi,marmint kinezetre,de volt egy olyan kisugarzasa hogy hu.es az is eleg,sot
2015. febr. 5. 14:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Mert nekem azt mondta egy fiú hogy kicsit tetszem neki.És nekem ha tetszik egy fiú akkor nem kicsit tetszik.!!!
2015. febr. 5. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
AZ pont az az eset, hogy hülyít, poénkodik,néha rádmosolyog, esetleg beszólogat, vagy kimondja hogy bír, de járni azért nem akar veled. Az ilyet nem kell erőltetni, nem tud jól elsülni. Ha kicsit tetszel akkor az egész lényeg kicsit tetszik és nem biztos hogy a külső nem a zsánere. Az sem elég ha csak a belső tetszik és a külső egyáltalán nem. Kell a teljes összhang. Ha más nem a kisugárzás, de ha az olyan frenetikus, akkor nem mondják, hogy kicsit tetszel, hanem járnak veled.
2015. febr. 5. 16:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Most nemrég tudtam meg hogy kicsit tetszem neki. De azért mondta hogy kicsit mert még nem annyira ismerjük egymást csak látásból. És egyenlőre facebookon ismerkedtünk meg. De becécgezett hogy béby, baba stb.... És kíváncsi mindenre mert Facebook- ra vannak ezek a kírások biztos tudjátok. És az egészet lájkolta és leírtam neki.
2015. febr. 5. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
nem feltetlenul,lehet hogy azert nem jar vele,mert a haverjai miatt...sokszor csinalnak ilyet a pasik,hogy ha a haverjainak nem jon be a csaj akkor inkabb hagyjak es max csak mikor kettesbe vannak akkor tortenik valami,akkor nyomul.ebben az esetben mondjuk ez kizart,mert facebookon beszeltek,igy nem akarlak felrevezetni.ha talalkoztatok utana irj ide hogy hogy alakult:D
2015. febr. 6. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!