Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon milyen emberek lehetnek...

Vajon milyen emberek lehetnek itt gyakorin?

Figyelt kérdés

Mármint, nagyon kiváncsi vagyok, hogy ha lenne egy nagy gyakori kérdések találkozó, vagy meg lehetne nézni kik járnak az oldalra, tényleg, hogy milyen emberek mind a látogatók?

Gondolom vegyes, de aki rendszeresen itt van, az ilyen kocka, vagy skizofrén, vagy nagy guru?

Vannak itt party arcok, orvosok, egyetemisták stb, olyan érdekes lehet!

Vagy lehet, hogy egy buszon utazom azzal aki épp ír majd ide:D

Ti nem vagytok kiváncsiak a többiekre?!

20L

2015. febr. 1. 22:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nemrég regisztráltam be, még nem mernék véleményt alkotni. Számomra döbbenetes, milyen kérdések vannak (különösen tiniktől), oda igyekszem írni, ahol tényleg segíthetek. Azt már konstatáltam, hogy ilyentájt megszaporodnak az ismerkedni vágyók:-)

Egy találkozó érdekes lehet, bennem is felmerült egy-két válasznál, hogy lehetnek itt akár ismerőseim is - fura érzés:-)

2015. febr. 1. 23:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is szoktam ezen gondolkodni :D Én a legtöbb válaszolót egy teljesen átlagos életet élő, aranyos arcú, barna hajú 16-19 év körüli fiúnak képzelek el c: xdd A trollokat meg valamiért mindig olyan embereknek, akik a való életben is tök sikeresek, gazdagok, jóképűek, stb és erre az oldalra járnak lazítani ._. Viszont az olyan embereket, akik szándékosan belekötnek mások helyesírásába, pl, azokat mindig vagy valami papucs férjnek képzelem el, akivel a felesége sose hajlandó lefeküdni, arra hivatkozva, hogy fáj a feje, de igazából csak szeretője van és gyakran kimarad egész estére, ezért a férjre maradnak az ilyen dolgok, mint a takarítás, tanulás a gyerekkel, stb és a pasi már csak azért jár fel erre az oldalra, hogy másokat b_sztasson, mert így nem érzi magát akkora senkinek. Vagy ha nem papucs férjnek, akkor valami elhízott, keléses arcú, zsíros hajú, igénytelen feleségnek, aki úgy van vele, hogy már feleségül ment valakihez, meg szült is pár gyereket, szóval neki senki nem szólhat be, neki viszont joga van beleszólni mások életébe xd

Ja meg nagyon sokszor, akár ezt a kategóriát olvasgatva is elképzelek még ilyen kis hülye csitriket, akik Justin Biebert meg ehhez hasonló szutyokzenéket hallgatnak és senkit sem érdekelnek, mivel mind ugyanolyanok, ezért azzal akarnak kitűnni a tömegből, hogy elkezdik pl. egy körző hegyével a felső hámrétegüket piszkálni, aztán feltöltögetik facebook-ra a karjukról készült képet, ami alól nem maradhat le valami hatalmas nagy életbölcsesség, így majd mindenki látja, mekkora világfájdalmuk van :"D Persze mivel mind ezt csinálja, ugyanúgy csak egyek lesznek a többi szeretethiányos kislány közül o.o

2015. febr. 2. 00:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Neha igen. De nem feltetlen jo ha a beszelgeto emberekhez kepek es arcok is parosulnak. Jo ha van egy illuzio hogy ilyen meg ilyen lehet. Amugy en egy tarsasagi elet teren 0 es beyzelgetni kommunikalni kivano egyen vagyok. Ha mar mashol a kutya se kivancsi ram itt kis millio kerdesre tudok valaszolni irni es igy olyan mintha beszelgetnek valakikkel es maris kevesbe erzem magam egyedul.
2015. febr. 2. 00:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Trollok a legjobb fejek!

Amúgy ha ismerkedni akarsz, csak kiírsz egy kérdést, és jó pár gyík felveszi veled a kapcsolatot. Mondjuk nem biztos, hogy azok akikkel amúgy érdemes lenne megismerkedni, de ki tudja?

A találkozóról pedig annyit, hogy nincs kedvem idióta (és valószínűleg terhes) tinilányokkal, ostoba kiéhezett fiúcskákkal, elkényeztetett plázacicákkal, beképzelr ecsetfejekkel és agyament kockàkkal találkozni. Néha még az is sok, amennyit itt kapok belőlük.

2015. febr. 2. 00:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Sesnei nem vagy egyedül.
2015. febr. 2. 00:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Koszi :)
2015. febr. 2. 17:14
 17/17 A kérdező kommentje:
13,14 -es nagyon egyetértek!
2015. febr. 2. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!