Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha INFJ típusú vagy, akkor mi...

Ha INFJ típusú vagy, akkor mi a foglalkozásod? Vagy mit szeretnél annak?

Figyelt kérdés

2015. febr. 1. 22:45
1 2
 11/18 HotChoc válasza:
Az enyém is az ajánlott foglalkozások között van, tolmácsnak készülök.
2015. febr. 1. 23:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Pszichológus szeretnék lenni, de tanár is szívesen lennék.
2015. máj. 16. 17:49
 13/18 egy naaagy fan ***** válasza:
Író, színész esetleg talán óvónő. INFJ, 13/L
2015. aug. 27. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Irodalom vagy történelem tanárnak készülök de a fotózás, írás, pszihológia is érdekel.
2015. aug. 30. 16:00
 15/18 anonim ***** válasza:

művész vagyok. úgyhogy illik rám a leírás.

27n

2016. aug. 5. 21:17
 16/18 anonim válasza:

Én orvosin vagyok, pszichiáter szeretnék lenni, esetleg pszichoterapeuta.

L/22

2016. szept. 1. 23:49
 17/18 anonim válasza:

PHP programozó lettem, sok éve csinálom már, kb 10 éve. Az elején még tetszett, de több éve már azt érzem, mást szeretnék csinálni. (Érzem, hogy vannak korlátaim benne. Ha valami túl összetett, az nehezen megy, kifáraszt.) Azt érzem már csomó ideje, hogy nem találom a helyemet. Nem tudom, mit csinálnék szívesen. Talán legszívesebben őstermelő lennék, BIO élelmiszereket termelnék, de nincs kertem és tőkém sem nagyon. Meg a mikrovezérlők érdekelnek még nagyon (Arduino), de nem tudom, cégnél "versenyszerűen" mennyire szívesen csinálnám.

INFJ 31f

2016. szept. 26. 12:39
 18/18 Annta ***** válasza:
Kisgyermekgondozó-nevelő vagyok (bölcsőde). De írni is nagyon szeretek. Regény, egyperces novella, vers mind az én műfajom. És a pinterest a barátom, nagyon kreatív vagyok, sok ötletet megvalósítok, mindig egy kis csavarral. 30 INFJ nő
2017. szept. 28. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!