Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha INFJ típusú vagy, akkor mi...

Ha INFJ típusú vagy, akkor mi a foglalkozásod? Vagy mit szeretnél annak?

Figyelt kérdés

2015. febr. 1. 22:45
1 2
 1/18 anonim válasza:
17%

De ha nem? Akkor mi van? Akkor már nem is válaszolhatok?

Te kirekesztesz azért, mert INFP vagyok? Hát akkor kapd be!

2015. febr. 1. 22:47
 2/18 A kérdező kommentje:

[link]

ez miatt vagyok rá kíváncsi, hogy valami ilyesmit választott-e, vagy ilyesmit szeretne-e.

ha más típus válaszol azzal nem sokra megyek,mert főként az INFJ érdekel...

de akkor írd le,hajrá.

2015. febr. 1. 22:50
 3/18 anonim válasza:
Én INFJ vagyok. Hát vagy valami olyat aminek értelme is van, vagy itthonról csinálni valamit... Lényeg hogy független maradhassak és ne kelljen mások szenvedését lássam... Mert attól depresszív leszek.
2015. febr. 1. 22:54
 4/18 anonim válasza:

én is arra vagyok kíváncsi ebből akkor hányan is művészek artisták stb. amik hát ugyebár a leírás szerint.

ezek úgyis max kiinduló pontnak jók még valahol nem tudom hol de úgy rémlik maga ez a jellemzés is mondja hogy átlehet ugrani egyikből a másikba, ami a változás stb stb... na hát akkor kb ennyi

amúgy is ez max optimális jellemzés ként tudom elképzelni egy adott fix valami, ami akkor XY ha a környezet és körülmények adottak, egyébként meg az összes között ugrál kisebb nagyobb mértékben.

Ha esetleg megállapítanák hogy a 10000 INFJ-ből 8000 művész az esetleg jelentene valamit de amúgy meg max távpontoknak jók.

2015. febr. 1. 22:57
 5/18 anonim ***** válasza:

Én INFJ vagyok és vicces, de pont emiatt választottam olyan szakmát, ami elvileg nagyon nem nekem való. De egyelőre ezt látom a legjobbnak. Értékesítő lettem, mert itt nincs felső határa a keresetnek. Bár egyelőre olyan helyen, ahol nem keresünk még túl sokat, akkor sem, ha nagyon jó vagyok. Márpedig én vagyok az egyik legjobb a cégnél. De az a cél, hogy kimenjek angol nyelvterületre és ott folytassam. Csak még kell egy kicsit fejlesztenem ehhez az angolomat. Ott viszont már jó pénzek vannak ebben, ha valaki jól is csinálja.

De az egésznek pont az a lényege, hogy 3-4 év alatt akarok annyi pénzt keresni, hogy többet ne kelljen dolgozni, mert teljesen képtelen vagyok hosszú távon beilleszkedni bármilyen rendszerbe, amit nem én irányítok. Csak a filozófia és a pszichológia érdekel. Abban vagyok otthon és azt szeretem. Az értékesítés annyiban érdekes, hogy ott pszichológiát kell alkalmazni nap mint nap. De azért várom már, hogy ne menjen el napi 8 órám arra, hogy dolgozzak.

2015. febr. 1. 23:10
 6/18 A kérdező kommentje:
én szakmám az ajánlott foglalkozások között van:)
2015. febr. 1. 23:14
 7/18 anonim ***** válasza:
És te mit csinálsz?
2015. febr. 1. 23:16
 8/18 A kérdező kommentje:
szoc munka
2015. febr. 1. 23:19
 9/18 anonim válasza:
Elméletileg INFJ vagyok, de nem vonzanak a humán tárgyak, reálos vagyok. Etológiával szeretnék foglalkozni, leginkább a delfinek viselkedése és kommunikációja érdekel. Ha ez nem jönne össze, biomérnök vagy bioinfarmatikus szeretnék lenni.
2015. febr. 1. 23:41
 10/18 A kérdező kommentje:
úú,az etológia jó,nagyon érdekes
2015. febr. 1. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!